Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φουρτούνες από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά τα 5 ζώδια θα υποφέρουν!

Μεγάλη προσοχή!

24 Αυγούστου 2022 09:15
Φουρτούνες από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά τα 5 ζώδια θα υποφέρουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για την σημερινή μέρα (24/08) από τον Κώστα Λεφάκη, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr! Με την ευκαιρία μπορείτε να δείτε και τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου εδώ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω:

Κριός
Ισχύει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην οικογένεια αλλά και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Ταύρος
Γενικά η περίοδος έχει σχέση με το κεφάλαιο «ευθύνη» και αν ανταποκριθείτε σε αυτό, θα μπορέσετε να περάσετε ικανοποιητικά το διάστημα που ακολουθεί.

Δίδυμοι
Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας εξυπηρετώντας καλύτερα την καθημερινότητά σας. Η επιστροφή στην εργασία σας δημιουργεί ένα σχετικό άγχος που όμως μπορείτε να ξεπεράσετε.

Φοyρτούνες από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά τα 5 ζώδια θα υποφέρουν!

Καρκίνος
Η περίοδος επηρεάζει αισθητά την εργασία και οι όποιες αλλαγές επιχειρείτε εκεί, χρειάζονται άμεσες πρωτοβουλίες, περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και μεγαλύτερη προβολή του αντικειμένου σας.

Λέων
Αισθηματικά σας απασχολεί κάπως η στάση του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι επιθυμείτε μια συναρπαστική γνωριμία, την οποία όμως μάλλον αναζητάτε με λάθος τρόπο!

Παρθένος
Εκφραστείτε κατάλληλα, προσδιορίστε τους στόχους σας και γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί από άλλες φορές. Μια είδηση για σημαντικό τομέα της ζωής σας θα σας προβληματίσει και θα πρέπει να την ερευνήσετε!

Ζυγός
Οικονομικά μην κάνετε ατασθαλίες στον προϋπολογισμό σας και κρατήστε ακεραιότητα απέναντι στους πειρασμούς! Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες και λιγότερο απόλυτοι στις ενέργειές σας.

Σκορπιός
Αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας, μόνο που στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να δώσετε και απτά δείγματα των ικανοτήτων σας.

Τοξότης
Φροντίστε να μην υπερβάλλετε και να μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, ιδιαίτερα σε τομείς που θεωρούνται νευραλγικοί για την εξέλιξή σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά φροντίστε να τακτοποιήσετε τώρα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, καθώς η μέρα δύναται να δυσκολέψει τις κινήσεις σας. Η οικογένεια έχει ανάγκη τη συμβουλή σας και τη φροντίδα σας.

Υδροχόος
Η περίοδος πάει να καθιερώσει νέες αξίες και πρότυπα στο περιβάλλον σας, γεγονός που επηρεάζει και την δική σας συμπεριφορά. Κάποια σχέδιά σας για αποδράσεις ενδέχεται να αναβληθούν γι αυτό φροντίστε να έχετε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Ιχθύες
Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και να αφήσετε να περάσουν χωρίς συνέχεια και συνέπεια οι προκλήσεις της περιόδου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share