Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

21 Αυγούστου 2022 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, θα νιώσεις φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα την σημερινή ημέρα, σίγουρα θα ενισχύσει την δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, γεγονός που θα επικεντρώσει όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, επάνω σου! Ωστόσο, αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες και θα κάνεις ζημιά στην κοινωνική σου φήμη!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις! Επιπλέον, φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις την σημερινή ημέρα, με τα οικογενειακά σου θέματα!

ζωδια-σημερα-21-8

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω της όψης της Αντίθεσης Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις! Να είσαι προετοιμασμένος να προσγειωθείς πολλές φορές απότομα, κατά την διάρκεια της ημέρας!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά! Πιθανόν να νιώσεις πως δίνεις περισσότερα στους φίλους σου, απ’ όσα λαμβάνεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς! Προστάτεψε τα μυστικά σου και προσπάθησε να μην χαλάσει η κοινωνική σου εικόνα και η φήμη σου!

ζωδια-σημερα-21-8

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, πλήττει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Η ημέρα φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά από τα δεδομένα σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share