Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

20 Αυγούστου 2022 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και θες να επιδιώξεις βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής! Μπορείς να αναμένεις πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ευχάριστες ειδήσεις και προτάσεις για συναντήσεις, αλλά και για εξόδους! Διαπροσωπικές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο!

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα βρεθείς με αγαπημένα άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι οικεία! Προστατεύεις εκείνους που αγαπάς και αυτοί στο ανταποδίδουν με κάθε τρόπο! Ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου και πάλι!

Δίδυμος

Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Δίδυμε, θα σου δώσει άπλετη τύχη και πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις υψηλούς στόχους! Αν περιορίσεις την τάση σου να φέρεσαι με έπαρση και κάπως εγωιστικά στις συναναστροφές σου, η σημερινή ημέρα θα είναι υπέροχη και γεμάτη χαρούμενες στιγμές!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές σου επαφές και δράσεις! Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και ξεπερνάς επιτέλους, φοβίες, άγχη και ενοχές, όπως και αρνητικές εμπειρίες και αναμνήσεις! Πάρε αποφάσεις, με σύμμαχο την διαίσθηση και το ένστικτο σου και υλοποίησε στο άμεσο μέλλον τα σχέδια σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα απολαύσεις χαρμόσυνες δραστηριότητες με φίλους και επιπλέον, θα ενδυναμώσεις ποικιλοτρόπως, τις φιλίες σου! Βελτιώνεται η διάθεση σου και είσαι πανέτοιμος για αλλαγές την σημερινή ημέρα! Επιπλέον, ένας πολύ καλός σου φίλος, θα σε βοηθήσει με, ώστε να πετύχεις έναν υψηλό στόχο!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Επιστράτευσε ωριμότητα, σοφία και ορθολογισμό, προκειμένου να επιδιώξεις και να πετύχεις υψηλούς στόχους και σπουδαίες φιλοδοξίες! Το μόνο που οφείλεις να αποφύγεις είναι η τάση σου για απαιτητικότητα και δογματικότητα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι πολύ αισιόδοξος και γεμάτος κέφι! Θα διαπιστώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις και όποιο στόχο κι αν διεκδικήσεις! Ετοιμάσου για κοινωνικές επαφές, ανεμελιά, χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, η πειθώ, η δυναμικότητα και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε βοηθούν να ανακαλύψεις το βάθος όλων των πραγμάτων σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου. Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και σε απαλλάσσει από τοξικές καταστάσεις!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου, με αποτέλεσμα να τις βελτιώσεις στο έπακρο! Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να πετύχεις την εξομάλυνσης μίας σχέσης, που είχε κλονιστεί από καυγάδες και παρεξηγήσεις! Είσαι αγαπητός και περιζήτητος και θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι, σε θέλουν στο πλευρό τους συνεχώς!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι σαφώς εποικοδομητική και ωφέλιμη για τις επιθυμίες σου και τους υψηλούς σου στόχους! Λόγω της οργανωτικής σου ικανότητας, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου! Ιδανική ημέρα για ιατρικές εξετάσεις και ανανέωση της εμφάνισης σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα σίγουρα θα έχεις τύχη! Ετοιμάσου για διασκέδαση, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και άπειρες ευχάριστες κοινωνικές επαφές! Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, με άτομα που ξέρουν πως να σε κάνουν χαρούμενο! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Ιχθύς

Πιθανόν την σημερινή ημέρα αγαπητέ Ιχθύ, να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στα άτομα της οικογένειας σου και στο σπίτι! Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεπεράσεις μια και καλή αρνητικές εμπειρίες και να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα, που σε βασανίζουν καιρό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share