Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

19 Αυγούστου 2022 06:46
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παθιασμένες βραδιές.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να λάμψεις σήμερα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Προσπάθησε μόνο, να μην παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και από την τάση σου να επιβάλλεσαι και να απαιτείς, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, που θα προκαλέσουν καυγάδες και διαφωνίες, χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οφείλεις να μην παρασύρεσαι, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν, να σε προδώσουν ή να αποδειχθεί πως υποκρίνονταν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Γενικά, η ημέρα χαρακτηρίζεται από όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, ανέλπιστες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, ξυπνάς με χαμόγελο και σίγουρα μέχρι το βράδυ, η διάθεση σου θα γίνεται όλο και καλύτερη, λόγω γεγονότων και συγκυριών! Μπορείς να αναμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους υψηλούς σου στόχους!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου και ποιοι όχι! Θα πρέπει να παραμείνεις επιφυλακτικός και να αφήσεις να περάσει αρκετός χρόνος, πριν βεβαιωθείς ποιες πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει επενδύσεις πάνω τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και επέλεξε ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα νιώσεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται συνεχώς! Η σημερινή ημέρα, είναι σίγουρα μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και την εμφάνιση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, να απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα έχεις την επιβεβαίωση από τους άλλους, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου! Έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα το ενδιαφέρον σου, επικεντρώνεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου, αγαπημένους ανθρώπους! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρούμενη είδηση θα έρθει, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, η οποία θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Το μόνο που πρέπει σήμερα να προσέξεις, είναι η γκρίνια και η μουρμούρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα σίγουρα θα αισθανθείς πως η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται, όμως αυτό δεν σου επιτρέπει να ξεφεύγεις από τα όρια! Αν δεν παρασυρθείς από τις σκέψεις και τα συναισθήματα της στιγμής, θα ζήσεις σίγουρα μία απόλυτα ευχάριστη ημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share