Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κοσμογονία» από την Άση Μπήλιου: «Ορυμαγδός» εξελίξεων μέχρι το 2023 για 4 ζώδια!

Δε θα περάσουν εύκολα...

17 Αυγούστου 2022 08:53
«Κοσμογονία» από την Άση Μπήλιου: «Ορυμαγδός» εξελίξεων μέχρι το 2023 για 4 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί πως μια αστρολογική εξέλιξη και μόνο, δηλαδή ο Άρης στους Διδύμους, πρόκειται να φέρει τρομερές εξελίξεις και να ορίσει τις ζωές ορισμένων ζωδίων.

Ο Άρης, ο πλανήτης του θάρρους, της επίθεσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για 7 μήνες, δηλαδή μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Κανονικά ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, αλλά κάθε δυο χρόνια γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και περνά πολύ περισσότερο διάστημα από το σύνηθες στο ζώδιο που φιλοξενεί την ανάδρομη πορεία του. Έτσι στο ζώδιο των Διδύμων θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30/10/2022 μέχρι τις 12/01/2023 για να συνεχίσει την πορεία του σε αυτό το ζώδιο.

Ο Άρης στην αστρολογία δείχνει πώς επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε -ακόμη και στην ερωτική μας ζωή- ό,τι ποθούμε, και με τη νέα θέση του στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία θα είναι το κλειδί. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης είναι καλός στα «λόγια», λίγο φαφλατάς και μπορεί να αλλάζει γνώμη συνεχώς, αλλά είναι υπέροχος στο να βρίσκει επιχειρήματα, να λειτουργεί εξαιρετικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, να γεννά νέες ιδέες και να τις υλοποιεί. Είναι ανήσυχος, περίεργος και νοιάζεται πολύ για την επαφή, ιδιαίτερα την εγκεφαλική. Βαριέται εύκολα, τα λέει έξω από τα δόντια και επιδιώκει να είναι σε κίνηση και να αλλάζει παραστάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους αγαπά οτιδήποτε ακονίζει το μυαλό του και μπορεί με ευκολία να βρίσκει λύσεις σε αινίγματα ή να θριαμβεύει σε επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που θα είναι ο Άρης στους Διδύμους θα πρέπει όλοι -ανεξαιρέτως ζωδίου- να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που παθιάζει περισσότερο το μυαλό μας και να το βάλουμε στη ζωή μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share