Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

17 Αυγούστου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παθιασμένες βραδιές.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, θα αποκαταστήσει την σιγουριά και την ασφάλεια στην ζωή και γενικά στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις, να κινήσεις εσύ τα νήματα, όπως ακριβώς επιθυμείς

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να λάμψεις σήμερα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Είσαι φανερά ενθουσιώδης, παθιασμένος, ορμητικός και έτοιμος για δραστηριότητα και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, διότι μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου και τον παρορμητισμό σου και να κάνεις λάθη!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οφείλεις τώρα να μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις και μεγάλα λόγια που ακούς, γιατί ενδεχομένως να απογοητευτείς!

ζωδια-σημερα-17-8

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, ξυπνάς με χαμόγελο και σίγουρα μέχρι το βράδυ, η διάθεση σου θα γίνεται όλο και καλύτερη, λόγω γεγονότων και συγκυριών! Μπορείς να αναμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους υψηλούς σου στόχους!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου και ποιοι όχι! Ορισμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση, που σου κινεί το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει την καχυποψία σου και την ανασφάλεια σου!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και κάνε εσύ την επιλογή, για το ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την παρέα σου!

ζωδια-σημερα-17-8

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Μην αγχώνεσαι όμως! Η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να φροντίσεις το σώμα σου και την εμφάνιση σου!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι αρκετά πιο ευαίσθητος, τρυφερός και σαφώς πιο ανοιχτός σε κάθε είδους συναισθηματική προσέγγιση, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το ενδιαφέρον σου ωστόσο, επικεντρώνεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου, κοντινούς σου ανθρώπους!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής και ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Σίγουρα θα νιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να ανανεώνεται, όμως πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, ψέματα και την τάση σου να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε και να αντιδράς με λάθος τρόπο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share