Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ερωτικό... κάλεσμα από την Άση Μπήλιου: Αναπάντεχα ευχάριστες συναντήσεις για Διδύμους, Αιγόκερους και...

Επιτέλους μια υπέροχη εβδομάδα

15 Αυγούστου 2022 12:21
Ερωτικό... κάλεσμα από την Άση Μπήλιου: Αναπάντεχα ευχάριστες συναντήσεις για Διδύμους, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου δείχνει να απευθύνει το δικό της... ερωτικό κάλεσμα στα ζώδια, αφού τονίζει πως η εβδομάδα αυτή (15-21/8) θα προσφέρει αναπάντεχα ευχάριστες εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα.

Μετά από δυο εβδομάδες με εντάσεις και πιεστικές καταστάσεις, η εβδομάδα αυτή μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο ευχάριστη εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 16/08/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό φέρνοντας συναρπαστικά νέα, αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Διαδικτυακές επαφές και συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Στις 18/08/2022 κορυφώνεται η πιο ευχάριστη όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία.

Αυτές τις ημέρες το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και θα νιώσουμε την ανάγκη να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθούμε σε απολαύσεις. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας εάν είστε μέσα σε μία σχέση. Άλλωστε, το τρίγωνο αυτό μας χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τους άλλους και να κερδίσουμε την προσοχή τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share