Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ψυχοπλάκωμα» στο Δεκαπενταύγουστο από τον Κώστα Λεφάκη: Μέρα «κατάρρευσης» για Κριούς, Διδύμους και...

Δεν είναι καλά τα πράγματα...

15 Αυγούστου 2022 10:27
«Ψυχοπλάκωμα» στο Δεκαπενταύγουστο από τον Κώστα Λεφάκη: Μέρα «κατάρρευσης» για Κριούς, Διδύμους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μόνο... ρόδινα δε βλέπει τα πράγματα στο Δεκαπενταύγουστο, με τις προβλέψεις του για τη μέρα να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικές, κυρίως για την ψυχολογία που θα έχουμε.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, που σημαίνει μια μέρα δύσκολων περιστατικών.

Κριός

Η ψυχολογία σας δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχος στις σημερινές σας προσπάθειες. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το χώρο σας ή να επιδιώξετε λίγη ξεκούραση στο μέρος που βρίσκεστε.

Ταύρος

Η μέρα είναι νευρική στην επικοινωνία, δύσκολη στην συνεννόηση και επεισοδιακή στις μετακινήσεις. Όμως ελέγξτε αν αυτά που θέλετε, βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

Δίδυμοι

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας καταπιέσουν και μια αισθηματική σχέση σας θα απειληθεί κάτω από το βάρος μιας λάθος εκτίμησης.

Καρκίνος

Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες σας και μην εκφράζετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας ανοικτά. Παραμείνετε αυτάρκεις αλλά και ψύχραιμοι.

Λέων

Δεν είναι ημέρα ούτε για πρωτοβουλίες ούτε για αποφάσεις, ειδικά σε στιγμές κρίσης, νεύρων και περιστασιακών κινδύνων.

Παρθένος

Η περίοδος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των συναισθημάτων και των χρημάτων σας. Σήμερα απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις Δεκαπενταύγουστου

Ζυγός

Η καλή σας διάθεση σας βοήθα να διατηρήσετε μια καλή άμυνα ως προς τα εξωτερικά γεγονότα και να κάνετε τις σωστές επιλογές σε ανθρώπους που θα συναναστραφείτε.

Σκορπιός

Γεγονότα και άνθρωποι σας απογοητεύουν ενώ κάποιοι επιτήδειοι τείνουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Χρειάζεται προσοχή!

Τοξότης

Αποφύγετε άσκοπη κατανάλωση χρημάτων και την φθορά που φέρνουν κάποιες αναμετρήσεις ή διαφωνίες.

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι επεισοδιακή, έντονη και επαγγελματικά μαχητική. Χρειάζεται προσοχή σε νέες σκοπιμότητες και σχέσεις!

Υδροχόος

Η ημέρα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και θέτει σε κίνδυνο κάποιο βασικό σας συμφέρον ή ενδιαφέρον. Μετακινήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.

Ιχθύες

Αισθηματικά και επαγγελματικά είναι οι τομείς που επηρεάζονται πολύ αυτή την περίοδο. Μην παρασύρεστε και μην δίνετε στους άλλους τις αφορμές που θέλουν.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share