Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Στους δύο... τρίτος χωρεί από τον Κώστα Λεφάκη: Κίνδυνος για τις σχέσεις σε Ταύρους, Λέοντες και...

Μεγάλη προσοχή μέχρι το τέλος του τριημέρου

14 Αυγούστου 2022 12:06
Στους δύο... τρίτος χωρεί από τον Κώστα Λεφάκη: Κίνδυνος για τις σχέσεις σε Ταύρους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης δεν έχει και τα καλύτερα νέα μες στο τριήμερο να μας προσφέρει στα αισθηματικά, καθώς τονίζει πως υπάρχει για κάποια ζώδια μέχρι και ο κίνδυνος ενός τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία, κάνοντας αισθητό τον παράγοντα της τύχης και την καλή διάθεση, τη στιγμή που η Άση Μπήλιου μας βρίσκει την ευκαιρία... να αποδράσουμε.

Κριός

Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και ψύχραιμοι την ώρα που οι συγκυρίες θα σας αιφνιδιάζουν ή θα σας πανικοβάλλουν.

Ταύρος

Μεριμνήστε για την ασφάλεια της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής και εμποδίστε τρίτους να παρέμβουν σε αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο.

Δίδυμοι

Η καλή σας τύχη είναι που, σας εξασφαλίζει μια καλύτερη θέση υπεράσπισης των συμφερόντων σας ή σας διαφυλάσσει μια ιστορία αγάπης.

Καρκίνος

Μεταβατικό και επεισοδιακό το διάστημα αυτό για τους περισσότερους από εσάς. Μετριάστε σήμερα τον κίνδυνο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών.

Λέων

Αποφύγετε ανοικτές αναμετρήσεις με ανταγωνιστές ή με επαγγελματικούς σας αντιπάλους.

Παρθένος

Μην εκτίθεστε σε κινδύνους, μην κάνετε απερισκεψίες και κυρίως μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις στα πρακτικά ζητήματα.

Κώστας Λεφάκης τρίτο πρόσωπο στα ζώδια

Ζυγός

Σε υποθέσεις που θα σας πιέσουν ζητήστε πίστωση χρόνου για την διευθέτησή τους και εργαστείτε ανάλογα! Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας μπορεί να σας εκνευρίσουν περισσότερο.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό δεν είναι ούτε ήρεμο, ούτε και τόσο ικανοποιητικό. Οφείλετε να προσέξετε τα οικονομικά σας. Η μέρα σας επιφυλάσσει μερικές καλές, προσωπικές στιγμές.

Τοξότης

Στις σχέσεις που θα σας προβληματίσουν αφήστε το χρόνο να δείξει που θέλουν οι άλλοι να καταλήξουν χωρίς προς το παρόν να αντιδράτε με οποιοδήποτε τρόπο.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι επεισοδιακή για τα αισθηματικά σας και λιγάκι επικίνδυνη αν δεν προσέξετε και ξεπεράσετε τα όριά σας. Ο σύντροφός σας είναι πιο ευάλωτος από όσο δείχνει.

Υδροχόος

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εδώ θα συμβούν πολλά και διάφορα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα κοινωνικά.

Ιχθύες

Καταγράψτε αυτά που συμβαίνουν αλλά μην αντιδράτε προς το παρόν. Αποδεχτείτε εξελίξεις μη αναστρέψιμες χωρίς να γίνετε μοιρολάτρες.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share