Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σχέδιο... απόδρασης από την Άση Μπήλιου: Τάσεις φυγής σε όλα τα προβλήματα από Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Οι ευθύνες είναι πολλές και η απόφαση δεν μπορεί να είναι άλλη...

14 Αυγούστου 2022 10:25
Σχέδιο... απόδρασης από την Άση Μπήλιου: Τάσεις φυγής σε όλα τα προβλήματα από Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου κάνει το δικό της... σχέδιο απόδρασης για τα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετοί έχουμε τάσεις φυγής λόγω του τριημέρου, αν και οι ευθύνες μας είναι πολλές.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εντείνοντας τις τάσεις φυγής μας, καθώς έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος και η σημαντικότερη καλοκαιρινή θρησκευτική μας εορτή της Παναγίας.

Το Σάββατο η μοναδική όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι η αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο. Καθώς πολλοί θα ταξιδεύουν αυτή τη μέρα, είτε για το τριήμερο είτε για διακοπές, ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στους δρόμους και λιγότερο βιαστικοί. Η όψη αυτή παραπέμπει και σε ασυμφωνίες ή παρόρμηση στην επικοινωνία.

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα, καθώς έχουμε την αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί λοιπόν να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει. Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς. Με την αντίθεση του προς τον Ήλιο δημιουργεί εμπόδια ή προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας. Με κάποιο τρόπο βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας, μας δημιουργεί ανασφάλειες ή αβεβαιότητα.

Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από την όψη αυτή.

Ευτυχώς ο Άρης σχηματίζει θετική όψη τριγώνου προς τον Πλούτωνα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση μας, κάνοντας μας πιο αποτελεσματικούς στη δράση μας και στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Η Σελήνη σχηματίζοντας δυο εξάγωνα με τον Άρη και τον Πλούτωνα ξυπνάει τη συναισθηματική μας φύση και θέλουμε να απολαύσουμε περιπέτειες και ταξίδια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share