Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

14 Αυγούστου 2022 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παθιασμένες βραδιές.

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία σου και την ήρεμη δύναμη σου! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απαιτητικότητα, θα πετύχεις αρκετούς από τους σκοπούς σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει αρνητικά γεγονότα στην κοινωνική σου ζωή!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την δυναμική σου προσωπικότητα! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στις κοινωνικές σου συναναστροφές και υποδέχεσαι χαρμόσυνα νέα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στην οικογενειακή ζωή!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις σήμερα για την ανιδιοτέλεια σου, την ευαισθησία σου, την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου! Οι κοινωνικές σου επαφές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, γλυκαίνουν και εξομαλύνονται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις σου με τα αδέρφια!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις στο έπακρο τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Μπορείς να πετύχεις αρκετούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Ζώδια Κυριακή 14 Αυγούστου

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα δεις πως οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται! Το γεγονός αυτό, θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει ρήξεις και εμπόδια σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Παρθένος

Σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, να απολαύσεις χαρές και ευχάριστες στιγμές! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει απογοητευτικές αποκαλύψεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου διορατικότητα και την πνευματική σου ευελιξία! Αντιλαμβάνεσαι εύκολα τις προθέσεις του άλλου και το ένστικτο σου δεν σε προδίδει! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει προβλήματα στον φιλικό τομέα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα κλονίσει την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου και την καθημερινότητα σου, με ποικίλους τρόπους! Ξεπερνάς παρελθοντικά άγχη και ανανεώνεις την εμφάνιση σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα σήμερα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! Αισιοδοξία, τύχη και ευχάριστες κοινωνικές επαφές, να αναμένεις! Ετοιμάσου για κάθε είδους απολαύσεις, χαρά και δημιουργικές ασχολίες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσάρεστες αποκαλύψεις!

Υδροχόος

Η εύνοια σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα επικεντρώνεσαι συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και στο σπίτι. Μέσω της επικοινωνίες, βελτιώνεις οικογενειακές σχέσεις και βρίσκεις λύσεις κάθε είδους! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του οξυδερκούς μυαλού σου! Πετυχαίνεις εύκολα σκοπούς και στόχους και αξιοποιείς αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει πρακτικά προβλήματα και άγχος για την καθημερινότητα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share