Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δρέπανο» από Λίτσα Πατέρα: Εντάσεις στα προσωπικά για Κριούς, Καρκίνους και...

Προσοχή!

12 Αυγούστου 2022 08:27
«Δρέπανο» από Λίτσα Πατέρα: Εντάσεις στα προσωπικά για Κριούς, Καρκίνους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια και πιο συγκεκριμένα Κριούς, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο-έκπληξη, καθώς θα έρθουν πολλοί μπελάδες και θα υπάρξουν εντάσεις στα προσωπικά.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι η πίεση θα είναι σημαντική, με αναστάτωση στα οικογενειακά, τα οικονομικά και όχι μόνο, με τους αστρολόγους να προειδοποιούν.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα!

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Λέοντα φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΙΧΘΥΕΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share