Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

12 Αυγούστου 2022 06:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παθιασμένες βραδιές.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι μάλλον πολύ απαιτητικός, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με κάποιο φίλο σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Η Πανσέληνος ωστόσο στον Υδροχόο, θα ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

ζωδια-σημερα-12-8

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Πανσέληνο στο Ζώδιο του Υδροχόου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, κάποιοι ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά τουλάχιστον θα κλείσεις εκκρεμότητες!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Υδροχόου, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα πλήξει κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Θα πρέπει να αναμένεις ορισμένα προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν!

ζωδια-σημερα-12-8

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, επανέρχονται κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους άλλους!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο Ζώδιο σου, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, ψυχολογική πίεση, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share