Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Εξόντωση» από Κώστα Λεφάκη: Βάσανα για Ταύρους, Δίδυμους και...

Σοκ!

11 Αυγούστου 2022 09:30
«Εξόντωση» από Κώστα Λεφάκη: Βάσανα για Ταύρους, Δίδυμους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό. Ανατροπές στην πραγματοποίηση σχεδίων. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους, Δίδυμους και ένα ακόμα ζώδιο, καθώς έρχονται τα πάνω-κάτω

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει, ότι αστάθμητοι παράγοντες πρόκειται να μας επηρεάσουν και ορισμένες επιθυμίες θα μείνουν ανεκπλήρωτες, με την Λίτσα Πατέρα να εφιστά την προσοχή για 3 ζώδια.

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους και κοινωνικά εκτεθειμένους σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Ταύρος

Μην χάνετε τον αυτοέλεγχο και την υπομονή σας. Φανείτε επιεικείς σε κάποιους ανθρώπους που έχουν αποδείξει τα αισθήματα τους για εσάς.

Δίδυμοι

Οι άλλοι αλλάζουν γρηγορότερα από ότι εσείς όταν βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδα. Μιμηθείτε τους και μην μπαίνετε στον κόπο να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επικοινωνία με ανθρώπους που δεν βλέπετε πια τόσο συχνά.

Λέων

Φιλίες κινδυνεύουν και οι συμπτώσεις δοκιμάζουν αντοχές και φιλοδοξίες. Υποχωρήστε όταν διακυβεύονται περισσότερα από αυτά που έχετε να κερδίσετε!

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Παρθένος

Προσδοκίες ανατρέπονται. Έκτακτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα προκαλούν αναστάτωση και διλήμματα.

Ζυγός

Ελέγχετε τις κινήσεις σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς με εκείνους που μπορεί να τραυματίσουν τον εγωισμό, ή τα αισθήματά σας.

Σκορπιός

Υποχρεώσεις προς τρίτους γίνονται απαιτητές και εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε για να ξεπεράσετε ζημιές και ανασφάλειες.

Τοξότης

Αιφνίδια προβλήματα στα αισθηματικά και στην εργασία επηρεάζουν την ψυχολογία και διακόπτουν για λίγο την ροή των θεμάτων που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Υπερασπιστείτε τη δουλειά σας, προσέχετε την υγεία σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Κάθε προσπάθεια πρέπει να βασίζεται σε πρακτική ανταπόκριση.

Υδροχόος

Δοκιμάζονται σχέσεις από έκτακτα περιστατικά και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ιχθύες

Γεγονότα στο σπίτι και δυσκολίες σε συνεργασίες σας προβληματίζουν. Ξεχωρίστε αρμοδιότητες και κινηθείτε με ασφάλεια στις επιδιώξεις σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share