Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απόλυτη καταστροφή από την Άση Μπήλιου: Έρχονται τραγικά δύσκολες στιγμές για Διδύμους, Τοξότες και...

Ένα φεγγάρι... με άγριες διαθέσεις

11 Αυγούστου 2022 09:18
Απόλυτη καταστροφή από την Άση Μπήλιου: Έρχονται τραγικά δύσκολες στιγμές για Διδύμους, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά από την Άση Μπήλιου, η οποία επισημαίνει πως η καταστροφή μπορεί να επέλθει για συγκεκριμένα ζώδια, αφού η αυγουστιάτικη Πανσέληνος θα φέρει «θύελλα» εξελίξεων.

Το αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι συνήθως είναι συνδεμένο με διακοπές, ρομαντικές και ανέμελες στιγμές, όμως φέτος έρχεται με άγριες διαθέσεις, οργή, θυμό, αποκαλύψεις, ανατροπές, αιφνιδιαστικές καταστάσεις, καταστροφές και πολλές δυσκολίες. Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου 2022 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 19 μοίρες και 21 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 έως τις 21 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Φυσικά με μια Πανσέληνο σε σταθερό ζώδιο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυξάνονται οι πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Ραγδαίες μπορεί να είναι και οι πολιτικές εξελίξεις αυτό το διάστημα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ακόμη πιο νευρικό και ασταθές φθινόπωρο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share