Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στρίμωγμα από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλες αναταραχές για Κριούς, Ιχθύες και άλλο ένα ζώδιο

Τα προβλήματα συνεχίζονται...

10 Αυγούστου 2022 09:31
Στρίμωγμα από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλες αναταραχές για Κριούς, Ιχθύες και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μας... στριμώχνει για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως οι αναταραχές δε θα είναι λίγες για ορισμένα ζώδια.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ήλιος είναι σε παραλληλία με τον Κρόνο, που σημαίνει πως πρακτικές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν καίρια για να καταλήξουν σε θετικά αποτελέσματα, με την Άση Μπήλιου να βάζει επίσης «φωτιά».

Κριός

Μην συζητάτε όταν είστε εκνευρισμένοι και μην κάνετε τίποτα που να μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σε αντιθέσεις.

Ταύρος

Καλό θα ήταν να μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε και να μην υπογράφετε τίποτα χωρίς να εξετάζετε προσεκτικά τους όρους.

Δίδυμοι

Οικονομικά μπορείτε να πετύχετε διευθετήσεις προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Επαγγελματικά παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας.

Λέων

Οικονομικά και εργασία είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν στο κλείσιμο αυτής της εβδομάδας. Φανείτε πρακτικοί εκτός από αισιόδοξοι.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας, σάς δίνονται ευκαιρίες να κινηθείτε, περισσότερο άνετα από προηγούμενες φορές. Αξιοποιήστε τις.

Κώστας Λεφάκης αναταραχές στα ζώδια

Ζυγός

Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητες σας έτσι ώστε να μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργεια που σας διακρίνει.

Σκορπιός

Μην ξεχνάτε ότι ένα προσωπικό σας ζήτημα έχει τεντωθεί τόσο επικίνδυνα που μπορεί να σπάσει. Ίσως όμως έτσι πάψει να υπάρχει.

Τοξότης

Αν βιάζεστε να αποκτήσετε την ελευθερία σας για να την χαρείτε δεν υπάρχει αντίρρηση. Αρκεί να έχετε υπολογίσει τις συνέπειες.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποιον, περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση με τα μέτρα ώστε να κρίνετε πιο σωστά για τη στάση σας.

Υδροχόος

Είστε το πιο στριμωγμένο ζώδιο καθώς οι σχέσεις σας βρίσκονται σε συνεχή αναταραχή και οι επιδιώξεις στον επαγγελματικό τομέα δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ιχθύες

Η επιρροή μιας αντιπαράθεσης συνεχίζει να υπάρχει για εσάς και η καταβολή της προσπάθειας και του κόπου για να πετύχετε κάτι παραμένουν απαραίτητες.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share