Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Λάβα» από Κώστα Λεφάκη: Αναβρασμός για Κριούς, Σκορπιούς και...

Προσοχή!

9 Αυγούστου 2022 11:28
«Λάβα» από Κώστα Λεφάκη: Αναβρασμός για Κριούς, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερμής – Δίας χιαστί. Τα καλά αποκτώνται με κόπο. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Κριούς, Σκορπιούς και ένα ακόμα ζώδιο, καθώς έρχονται τα πάνω-κάτω

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει, ότι αστάθμητοι παράγοντες πρόκειται να μας επηρεάσουν και ορισμένες επιθυμίες θα μείνουν ανεκπλήρωτες, με την Λίτσα Πατέρα να εφιστά την προσοχή για 3 ζώδια.

Κριός

Η ημέρα προβλέπεται επεισοδιακή και αντιδραστική. Βελτιώστε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να διορθώσετε κάποιες αστοχίες που οδήγησαν σε ρήξεις και εκνευρισμούς με χρήσιμους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Δίδυμοι

Έχετε το ταλέντο να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε πολύ. Έχετε την υπομονή να ξεπεράσετε γεγονότα που σας ταλαιπωρούν.

Καρκίνος

Υπερασπίστε την δουλειά σας από κινδύνους και μην αφήνετε τις φήμες που κυκλοφορούν να σας κάνουν αδρανείς ή απαισιόδοξους.

Λέων

Αισθηματικά βρίσκεστε σε καλύτερη θέση εσείς όμως δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε εξ αιτίας κάποιων θεμάτων που προέκυψαν αιφνίδια στην εργασία.

κώστας λεφάκης

Παρθένος

Ευτυχώς δεν σας λείπει η όρεξη να δουλέψετε και να αγωνιστείτε κόντρα στις δυσκολίες που χωρίς να είναι μεγάλες ξεφυτρώνουν από παντού.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας δεν είναι και τόσο σπουδαία, η ψυχική σας όμως αντοχή είναι το αντίδοτο σε όποιες πιέσεις δέχεστε σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Κάποια από τις υποχρεώσεις σας διατηρεί σε αναβρασμό για άλλους το οικογενειακό περιβάλλον και για άλλους το εργασιακό.

Τοξότης

Η αυτοσυντήρηση σας τόσο εφευρετική που την έχετε κάνει πλέον σκοπό της ζωής σας προκειμένου να αποδείξετε το δίκιο σας.

Αιγόκερως

Ο ιδεαλισμός σας είναι που σας δίνει τόσο αισιοδοξία όσο και αιφνίδιες κρίσεις. Προσπαθήστε να μην την πληρώνουν εκείνοι που σας αγαπούν.

Υδροχόος

Επιστρατεύετε την φρόνηση και την πρακτικότητα για να αξιολογήσετε σωστά ανθρώπους και καταστάσεις.

Ιχθύες

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην παίρνετε ακόμα αποφάσεις σημαντικές για θέματα τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι σας αφορούν.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share