Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

«Αγριεύει» η κατάσταση από την Άση Μπήλιου: Οργή, θυμός και άσχημες αποκαλύψεις για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Οι εξελίξεις δε θα είναι καλές με το αυγουστιάτικο φεγγάρι...

9 Αυγούστου 2022 07:39
«Αγριεύει» η κατάσταση από την Άση Μπήλιου: Οργή, θυμός και άσχημες αποκαλύψεις για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου δεν έχει τα καλύτερα νέα να μας μεταφέρει αναφορικά με το τι θα φέρει το φετινό αυγουστιάτικο φεγγάρι, το οποίο αναμένεται να φέρει μάλλον άσχημες εξελίξεις για τα ζώδια, που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι συνήθως είναι συνδεδεμένο με διακοπές, ρομαντικές και ανέμελες στιγμές, όμως φέτος έρχεται με άγριες διαθέσεις, οργή, θυμό, αποκαλύψεις, ανατροπές, αιφνιδιαστικές καταστάσεις και δυσκολίες κυρίως σε επίπεδο επικαιρότητας και όχι απαραίτητα στις προσωπικές μας ζωές. Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 19 μοίρες και 21 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 έως τις 21 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Φυσικά με μια Πανσέληνο σε σταθερό ζώδιο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυξάνονται οι πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Ραγδαίες μπορεί να είναι και οι πολιτικές εξελίξεις αυτό το διάστημα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ακόμη πιο νευρικό και ασταθές φθινόπωρο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share