Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καιρός για... πάθος από την Άση Μπήλιου: Ευκαιρίες στα ερωτικά μες στο Δεκαπενταύγουστο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ποιοι θα δουν... την χαρά να έρχεται;

8 Αυγούστου 2022 07:24
Καιρός για... πάθος από την Άση Μπήλιου: Ευκαιρίες στα ερωτικά μες στο Δεκαπενταύγουστο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φέρνει την ανατροπή για ορισμένα ζώδια, τονίζοντας πως στον επόμενο μήνα θα καταφέρουν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στα ερωτικά τους ζητήματα.

Η Αφροδίτη, όπως αναφέρει, θα περάσει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 11/08/2022 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 05/09/2022. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα βγάλει προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μας και μας καλεί να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε στο ερωτικό κομμάτι. Άλλωστε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση μας θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα επιδιώξουμε παθιασμένες καταστάσεις και θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου. Δεν θα αρκεστούμε λοιπόν σε σχέσεις όπου ο άλλος δεν μας δίνει την προσοχή και την αφοσίωση που θέλουμε και δεν μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, όμως είναι και εκείνη με τη σειρά της γενναιόδωρη και δοτική προς τους άλλους. Θα είμαστε λοιπόν πιο εκδηλωτικοί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας ή στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τους άλλους θα είναι πιο τολμηρός και θα καταφέρουμε εύκολα να ξεχωρίσουμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα στη ζωή μας, αφού έχουμε μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα κλείσιμο καλοκαιριού με νέους, φλογερούς έρωτες και παθιασμένες στιγμές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share