Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Μαύρο» Σάββατο για 7 ζώδια: Κρούει των κώδωνα ο Κώστας Λεφάκης για Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

6 Αυγούστου 2022 14:10
«Μαύρο» Σάββατο για 7 ζώδια: Κρούει των κώδωνα ο Κώστας Λεφάκης για Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μαύρο» Σάββατο από τον Κώστα Λεφάκη με τον έμπειρο αστρολόγο να δίνει τις σημερινές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, με 7 εξ' αυτών να μην έχουν μία ιδανική ημέρα τόσο από πλευράς οικονομικών όσο και από πλευράς υγείας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
Η γενικότερη στάση και αποφασιστικότητά σας αναμοχλεύει συναισθήματα και δίνει νέες προοπτικές σε αναζητήσεις και επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άλλοι σας παρακινούν να δραστηριοποιήσετε τα ταλέντα σας και να ξεφύγετε από ό, τι σας καταπιέζει και σας καθυστερεί. Ακούστε τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολίες στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις στις συναναστροφές φέρνει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι διαφωνίες με τρίτους σε καθημερινά ζητήματα δεν είναι ουσιώδεις. Μην χάνετε χρόνο και μην απομονώνεστε όταν οι άλλοι δεν συναινούν στα λεγόμενά σας!

ΛΕΩΝ
Η ημέρα είναι έντονη για τους περισσότερους από εσάς καθώς οι αντιξοότητες συνεχίζονται και οι βασικοί τομείς της ζωής σας απαιτούν μια σοβαρή ανακατάταξη.

Κώστας Λεφάκης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει το άγχος και η νευρικότητα σας να ξεπεραστούν γιατί έκτος από την κακή επίδραση που έχουν στην υγεία σας, μπορεί να γίνουν αφορμή λαθών σε μια σημαντική σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Αισθηματικά μπορεί να έχετε κάποιες καλές στιγμές αλλά πολύ σύντομες. Αρκεστείτε σε αυτές και μην ξεπερνάτε κάποια όρια που καθορίζουν την ασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για εσάς τα πράγματα είναι στάσιμα σήμερα καθώς εμποδίζεστε να βρεθείτε εκεί που θα θέλατε ή να καλύψετε τις ανάγκες σας ή επίσης να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες στα οικονομικά σας ή αν δεν έχετε τα μετρητά προβείτε σε νέες διευθετήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εξελίξεις σας οδηγούν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως να διαθέτουν δύναμη και τα μέσα να σας αντιπαρατεθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικότερα έρχονται καλύτερες μέρες και όσοι είστε φιλόδοξοι μην αμελείτε να ψάξετε για τις ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αποδείξετε τα προσόντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην βιαστείτε να κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα όταν έχετε ενδείξεις ότι οι άλλοι είναι απασχολημένοι αλλού και έχουν άλλες προτεραιότητες.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share