Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι μες στην γκίνια: Τα 3 ζώδια που έχουν... συμβόλαιο με την ατυχία

Η γκαντεμιά είναι το χαρακτηριστικό τους

5 Αυγούστου 2022 12:55
Είναι μες στην γκίνια: Τα 3 ζώδια που έχουν... συμβόλαιο με την ατυχία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τύχη είναι ένας καθοριστικός, για πολλούς, παράγοντας στις ζωές μας, με πολλά γεγονότα να εξηγούνται με αυτό τον τρόπο και, αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε ορισμένα ζώδια έχουν λίγη παραπάνω... γκαντεμιά μέσω τους.

Παραδοσιακά, άλλωστε, υπάρχουν ορισμένα πιο άτυχα και οφείλουν, περισσότερο από τα υπόλοιπα, να προσέχουν τις αναποδιές, με άλλα ζώδια να έχουν μεγαλύτερη ευκολία στο να τραβήξουν το χρήμα.

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο δεν θα λέγαμε ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πολλές φορές όταν προσπαθεί για κάτι βλέπει τείχη να υψώνονται μπροστά του και ένα σωρό εμπόδια να υπάρχουν στον δρόμο του. Βέβαια, ποτέ δεν το βάζει κάτω και γνωρίζει από πρώτο χέρι πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Τοξότης

Ο αισιόδοξος Τοξότης εκεί που αγγίζει την επιτυχία, την βλέπει να χάνεται και τότε ξαναρχίζει την προσπάθεια. Ξέρει ότι εάν δεν μοχθήσεις δεν μπορείς να καταφέρεις πολλά και επειδή ξέρει τι θέλει, κάθε φορά επιτυγχάνει τους στόχους του, ακόμα και όταν βλέπει ότι η τύχη δεν τον ευνοεί.

Ζώδια και ατυχία

Υδροχόος

Ας μιλήσουμε χωρίς περιστροφές... Είσαι λίγο γκαντέμης, Υδροχόε. Εκεί, που μπαίνεις σε μια κατάσταση που σου αρέσει και επιθυμείς, κάτι πάει στραβά. Και το ένα κακό διαδέχεται το άλλο. Αναρωτιέσαι «γιατί σε σένα», αλλά ξέρεις πως τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει και θα τα καταφέρεις.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share