Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Ολικό «λίφτινγκ» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες αλλαγές στις ζωές Διδύμων, Παρθένων και...

Έρχεται περίοδος ανακατατάξεων

5 Αυγούστου 2022 11:15
Ολικό «λίφτινγκ» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες αλλαγές στις ζωές Διδύμων, Παρθένων και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια περίοδος αλλαγών σηματοδοτείται από τη Λίτσα Πατέρα, η οποία προβλέπει σημαντικές εξελίξεις για τα ζώδια, τα οποία με τη σειρά τους οφείλουν να είναι έτοιμα.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι αρκετοί τομείς είναι αυτοί, που θα μας απασχολήσουν παρά τη ραστώνη του Αυγούστου, με τον Κώστα Λεφάκη παράλληλα να προειδοποιεί για το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή -κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος και του Ερμή στην Παρθένο ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στην Παρθένο ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share