Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Είναι όλο... μπούρου μπούρου και σε εκνευρίζουν: Τα 3 ζώδια που γκρινιάζουν ασταμάτητα

Πώς να αντέξεις κι εσύ...

3 Αυγούστου 2022 18:29
Είναι όλο... μπούρου μπούρου και σε εκνευρίζουν: Τα 3 ζώδια που γκρινιάζουν ασταμάτητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γκρίνια είναι ένα από τα χειρότερα... χούγια, που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, με αποτέλεσμα φυσικά μια σχέση να «τορπιλίζεται» από αυτή και ορισμένα ζώδια την έχουν πιο εύκολα.

Κάθε άνθρωπος, φυσικά, έχει το δικαίωμα να παραπονεθεί, αν δεν του αρέσει κάτι, αλλά αν το κάνει σε υπερβολικό βαθμό, τότε συνήθως οδηγεί... σε νεύρα το συνομιλητή του, αν και αντιθέτως άλλοι μπορεί να σε κάνουν να βαρεθείς.

Καρκίνος

Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις, η γκρίνια δεν είναι στις προθέσεις των Καρκίνων. Τις συνειδητές τουλάχιστον. Απλώς συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα, μέσα τους, που δεν είναι και δύσκολο. Όταν τα συναισθήματά τους γίνονται υπερβολικά, πρέπει κάπως να τα εκφράσουν. Διαφορετικά, η όποια απογοήτευση μπορεί να νιώσουν, θα μπορούσε να έχει καταστροφικό αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Η ανασφάλειά τους, επίσης δεν βοηθά εδώ. Η γκρίνια, είναι για τον Καρκίνο η ψυχοθεραπεία του. Ωστόσο είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Αν πραγματικά θέλει να σταματήσει να γκρινιάζει συνέχει και για τα πάντα, μπορεί. Απλώς χρειάζεται καθαρό μυαλό για να το κάνει.

Παρθένος

Ο Παρθένος γκρινιάζει τόσο πολύ που καμιά φορά αν δεν το κάνει, οι γύρω του αρχίζουν κι ανησυχούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επικριτικός και τελειομανής, του φταίει ό,τι έχει να κάνει με την ακαταστασία, τη φασαρία, την έλλειψη προγραμματισμού και γενικότερα οτιδήποτε δεν αγγίζει τη δίκη του αυστηρή εκδοχή περί τελειότητας. Μιλάμε για το ζώδιο που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα. Σε όλα βρίσκει ελαττώματα και πάντα έχει έναν λόγο για να γκρινιάζει.

Ζώδια και γκρίνια

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν θέλουν να γκρινιάζουν τόσο πολύ. Απλώς συμβαίνει. Η ικανότητά τους να είναι βάναυσα ειλικρινείς και το πάθος τους, είναι απλώς η τέλεια συνταγή για αυτό. Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί και δυναμικοί. Όταν κάτι δεν τους αρέσει, δεν θα καταβάλλουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν, ή να το «στρογγυλέψουν». Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον ανακτήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή, για τα οποία δεν μπορούμε να έχουμε κανένα έλεγχο. Μια πραγματικότητα, που φυσικά δεν αρέσει στους Σκορπιούς. Ωστόσο θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η γκρίνια δεν βοηθάει πουθενά.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ιδιόρρυθμη περίπτωση. Από τη μια πλευρά, είναι αισιόδοξοι και αυθόρμητοι. Από την άλλη, λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και αυτό ισοδυναμεί με αρκετά παράπονα. Η αρνητικότητα δεν θολώνει τον τρόπο σκέψης τους, αλλά μερικές φορές φαίνεται πως απλά δεν έχουν κανενός είδους φίλτρο, σε ό,τι κι αν πουν. Αν κάτι δεν πάει καλά θα το επισημάνουν. Ίσως όχι επειδή στεναχωρήθηκαν ή ταράχθηκαν, αλλά επειδή απλά το παρατήρησαν. Ο Τοξότης μπορεί να εκνευριστεί και να πάρει μέρος (αν όχι να πρωταγωνιστήσει) σε έναν τσακωμό. Όταν το κάνει, μπορούν να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Θα ανησυχήσει για τις συνέπειες αργότερα. Η γκρίνια για τον Τοξότη, είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να πει την άποψή του. Ακόμα και όταν κανείς δεν την έχει ζητήσει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share