Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

30 Ιουλίου 2022 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα καλοκαίρι γεμάτο παθιασμένες βραδιές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, κυρίως λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής σου δράσης! Η τύχη είναι με το μέρος σου και τα γεγονότα που αναμένονται μέσα στην ημέρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και στη φωνή της διαίσθησης σου. Έτσι θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και η νευρικότητα στην οδήγηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις! Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ώστε να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, πολλές οι αλλαγές που θα βιώσεις και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με την βοήθεια των φίλων σου όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε κατάσταση! Εσύ απλά να είσαι σε ετοιμότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως απόμακρος στους άλλους, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός σου! Θες δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και τους έχεις εμπιστοσύνη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για περιπέτεια, για ελευθερία, για ψυχαγωγία και για έντονη κοινωνικότητα! Η τάση σου ωστόσο για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες, ιδίως όταν το παρακάνεις με τα αστεία ή τα νεύρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς και της διορατικότητας σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητα σου, την πρακτικότητα σου και την λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό προσπαθείς να εκπληρώσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share