Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Φυτρώνει περικοκλάδα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «τρώνε» το περισσότερο κέρατο

Η απιστία πάει «σύννεφο»

26 Ιουλίου 2022 17:03
Φυτρώνει περικοκλάδα:  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «τρώνε» το περισσότερο κέρατο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφανώς και η αστρολογία δε σχετίζεται άμεσα με το αν θα «φάμε» κέρατο στη ζωή μας, ωστόσο μερικά ζώδια τείνουν να έχουν πιο πολλές πιθανότητες, καθώς μερικά από τα χαρακτηριστικά τους ξενερώνουν πιο εύκολα το ταίρι τους.

Δείτε επίσης: Πες μου το ζώδιο σου να σου πω αν είσαι "γαλαζοαίματος" - Αυτό το ζώδιο κυριαρχεί στις βασιλικές οικογένειες

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι άτυχοι:

κέρατο ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Άτιμοι Ζυγοί, ο λόγος που τρώτε κέρατο είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Τα κενά και τα διφορούμενα μηνύματα που αφήνετε στο ταίρι σας είναι ο λόγος που εκείνο προτιμά κάποιον/α άλλη. Επειδή είστε αναποφάσιστοι και ποτέ δεν ξέρετε ποια επιλογή είναι καλύτερη για τη ζωή σας, καταλήγετε να τα κάνετε μαντάρα. Επίσης, ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας που ξενερώσει διπλά το/τη σύντροφό σας είναι ότι είστε ξερόλες. Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα και έχετε γνώμη για τα πάντα. Ε το λες και κάπως...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι πολύ μεθοδική και λογική, συχνά όμως παγιδεύεται στις λεπτομέρειες και στα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, παραμελώντας το συναισθηματικό της κομμάτι. Το να προγραμματίζει τις δουλειές, τις αγορές ή τις κοινές διακοπές ναι μεν είναι σημαντικό, όχι όμως τόσο, όσο μια αγκαλιά, ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα. Επίσης, κατά καιρούς, εξ αιτίας της τελειομανίας της, διακατέχεται από διάφορες ανασφάλειες και δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι είναι όμορφη ή άξια αγάπης. Επειδή, μάλιστα, επιμένει να τις απαριθμεί στο ταίρι της, δε θέλει και πολύ αυτό να αρχίσει να κοιτάζει αλλού για κάποιο άλλο πρόσωπο πιο χαλαρό και σίγουρο για τον εαυτό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγω του έντονου συναισθηματισμού, των συχνών μεταβολών της διάθεσής του και της επιφυλακτικότητας-εσωστρέφειας, ένας Καρκίνος -χωρίς φυσικά να το θέλει- μπορεί να σπρώξει στην απιστία τον/ην σύντροφό του. Το σημαντικότερο όμως λάθος, που ενδεχομένως να κάνει, είναι η υπερπροστασία. Συνηθίζει να αφήνει λίγο περιθώριο στο ταίρι του, στην αρχή της σχέσης, για να ασχολείται με τα ενδιαφέροντά του ή να βρίσκεται με τους φίλους του, σιγά-σιγά όμως προσκολλάται πάνω του, σε σημείο δυσφορίας, αφού αν δεν είναι μαζί 24 ώρες το 24ωρο, αισθάνεται χάλια, μόνος ή εγκαταλελειμμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ως γνωστόν ότι δεν είναι και ο πιο θερμός συναισθηματικά άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είναι κακός, απλά, όλα περνούν από το κεφάλι του και βγάζει μια ψυχρότητα σαν άμυνα, προκειμένου να μη δεθεί πολύ με ένα άλλο πρόσωπο. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχει κατηγορηθεί ως κρύος και αδιάφορος ή ότι δε νοιάζεται για τα προβλήματα ή τις ανάγκες του/ης εκάστοτε συντρόφου του. Δεδομένου ότι πιο πολύ ασχολείται με τα κοινωνικά ζητήματα ή θέματα φίλων του, το ταίρι του αισθάνεται τις περισσότερες φορές ότι «μένει απέξω». Τότε είναι που θα αρχίσει να αναζητά αλλού προσοχή και αγάπη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share