Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

24 Ιουλίου 2022 06:42
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 24 Ιουλίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποιός είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για να ταξιδέψετε ανάλογα με το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, για σήμερα Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρεις την χαρά στην ζωή σου, να χαλαρώσεις, να περάσεις όμορφα και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές! Διεκδικείς μεγαλεπήβολους στόχους και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι οι φίλοι σου, που θα σταθούν στο πλάι σου σε κάθε σου δράση και προσπάθεια! Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι εύκολα από κάθε τοξικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Κυριακή πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις και δογματικότητα! Ήρθε η στιγμή να βγάλεις στην επιφάνεια την σταθερή πλευρά της προσωπικότητας σου με επιμονή και υπομονή και αν αποφύγεις ανώφελα πείσματα, καταφέρνεις μέσα από συναναστροφές, να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα Κυριακή φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, μην διστάσεις στιγμή, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και τόλμη, αλλά οφείλεις να αποφύγεις έπαρση και ρίσκο! Επικοινώνησε και κοινωνικοποιήσου και θα πάρεις σίγουρα χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα Κυριακή φίλε Καρκίνε, παρασκηνιακές δράσεις και συναναστροφές ευνοούνται πολύ την σημερινή ημέρα! Προσπάθησε λοιπόν να μην μοιράσεις τα μυστικά σου και τις προσωπικές επιτυχίες σου! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σημερινοί σύμμαχοι σου, σε κάθε σου απόφαση και επικοινωνία!

ΛΕΩΝ

Σήμερα Κυριακή φίλε Λέοντα, ο φιλικός τομέας, είναι σίγουρα ευνοημένος και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά! Οι φίλοι σου, σου προσφέρουν λύσεις και σε βοηθούν ακόμα και με πράξεις, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Προστάτεψε λοιπόν τις φιλικές σου σχέσεις και φρόντισε να ανταποδίδεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα Κυριακή θα μπορέσεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου και κυρίως τον σεβασμό τους, αφού αυτή η προσγειωμένη και ώριμη σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ωστόσο, επιθυμείς να γίνεις αποδεκτός, μόνο από αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν και έτσι δεν κάνεις ανούσιες κοινωνικές επαφές!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Κυριακή ετοιμάσου για συναρπαστικές και όμορφες συζητήσεις, επαφές, ειδήσεις και εμπειρίες! Είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, κοινωνικός και ενθουσιώδης, ωστόσο οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για κουτσομπολιά και κόντρες χωρίς ουσιαστικό λόγο! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλά πρόσωπα δίπλα σου, με τα οποία θα περάσεις πολύ όμορφα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή κάποιες αποκαλύψεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια! Θα πέσουν μάσκες και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζουν όλοι την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου! Για το λόγο αυτό, θα έχεις καχυποψίες σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνομιλίες και συναναστροφές! Φρόντισε να έχεις άτομα δίπλα σου, που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος πως δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ Τοξότη, σε χαρακτηρίζει γοητεία και είσαι πραγματικά ακαταμάχητος! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες, για στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης, αλλά και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις και να αποποιείσαι ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, είναι υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, όπως και κάποιες πρακτικές υποθέσεις! Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και προσγειωμένος! Ιδανική ημέρα για θεαματικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Κυριακή θα έχεις όλη την προσοχή του περίγυρου σου επάνω σου! Ωστόσο, αν κάποιος δεν σου δώσει αρκετή σημασία, γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος και γκρινιάρης! Μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς ορισμένες καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με υπερβολή! Όπως και να έχει, κοινωνικά είσαι περιζήτητος και δημοφιλής!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μπορεί ωστόσο μερικές φορές, να είσαι αρκετά ευάλωτος, ευαίσθητος και να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share