Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

21 Ιουλίου 2022 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τους 5 συνδυασμούς ζωδίων που δημιουργούν…επικίνδυνες σχέσεις.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η υπομονετικότητά σου σε κάνει να ξεχωρίζεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις και επαφές! Φανερώνονται όλες οι ηθικές σου αξίες και με την ισχυρή πειθώ που σε διακρίνει κερδίζεις την εμπιστοσύνη! Θα μπορέσεις σήμερα να νιώσεις ασφαλής επιτέλους, μέσα από υλική, αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση! Θα πετύχεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, με δυναμισμό, ωριμότητα και εντιμότητα, ανακτώντας και πάλι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, είσαι σίγουρα απόλυτα ευνοημένος και αρκετά εξωστρεφής! Γνωρίζεις πια τον τρόπο να προωθήσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να πετύχεις αρκετούς από τους υψηλούς στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την βελτιωμένη εμφάνιση σου, είσαι εντυπωσιακός, ακαταμάχητος, αλλά και κάπως εγωκεντρικός!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη αφιερώσου στην αποκατάσταση της καλής σου ψυχολογίας, αλλά και γενικά στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη με ευκολία και επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα προσφέρεις απλόχερα το καλό στους γύρω σου και μέσα από πράξεις! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου παρελθοντικές πληγές!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, κυρίως για θέματα που αφορούν τον φιλικό σου περιβάλλον! Οι φίλοι στέκονται δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς την σημερινή ημέρα και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις μπροστά και να πετύχεις μεγαλόπνοους στόχους και σκοπούς!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη διεκδικείς τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους εκπληρώσεις! Προβάλλεσαι όπως πρέπει στην κοινωνική ζωή και επιπλέον κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των γύρων σου, αφού είσαι δυναμικός, προσγειωμένος και με αυτοπεποίθηση ξανά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη η αισιοδοξία σου αυξάνεται σήμερα και θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το γρήγορο μυαλό σου, το χιούμορ σου και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, εκδρομές, ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνικές επαφές, όπως και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα ή νέα χόμπι!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σή για σήμερα Πέμπτη είσαι πολύ διορατικός και έχεις δυνατό και αλάνθαστο ένστικτο! Μπορεί να μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα στους άλλους την σημερινή ημέρα, αλλά μπορείς μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος! Αντιλαμβάνεσαι μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του συνομιλητή σου, με ευκολία!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές! Σε ενδιαφέρει πολύ την σημερινή ημέρα, πως φαίνεσαι στα μάτια του περίγυρου σου και στο κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός κοινωνικά! Επίσης, σε χαρακτηρίζει αναποφασιστικότητα, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση ορισμένων σχεδίων σου, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη αποφασίζεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου! Επίσης, εξυπηρετείς τους άλλους με ποικίλους και τους φροντίζεις, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους γύρω σου και σε ευγνωμονούν! Προσπάθησε ωστόσο, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, να μην τρέχεις μόνο για τρίτους και να φροντίσεις την ξεκούραση σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη θα περάσεις υπέροχα! Νιώθεις δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά και αποκτάς και πάλι αυτοεκτίμηση! Όλα τα βλέμματα θαυμασμού, θα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και επιπλέον, θα βελτιώσεις την φήμη σου με ποικίλους τρόπους! Απόλαυσε το!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη αν και δεν το συνηθίζεις, θα επιλέξεις την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Παραδόξως δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές επαφές, αφού μέσα στην οικογένεια, γνωρίζεις ότι θα χορτάσεις ειλικρινή και ουσιαστική αγάπη! Συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται και οικιακά θέματα λύνονται, επιτέλους!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη θα έχεις οξυδερκή σκέψη, γεμάτη αμεσότητα, που εντυπωσιάζει τον κοινωνικό σου κύκλο! Αποδίδεις στο μέγιστο, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, επικοινωνώντας και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Ιδανική ημέρα για να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share