Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

18 Ιουλίου 2022 07:03
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε 4 ζευγάρια ζωδίων που δεν τα χωρίζεις ούτε με... αίτηση.

Κριός

Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρνητικά και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις τίμιος, ψύχραιμος και ώριμος! Πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστείς σωστά κάποια πράγματα και θέματα στο σπίτι, ώστε να μην κλονίσεις τις οικογενειακές σχέσεις με ρήξεις και καυγάδες!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, υποδέχεσαι με ενθουσιασμό νέες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές! Ωστόσο, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή, γιατί κάνεις πολλά επικοινωνιακά λάθη, τα οποία θα φέρουν αρνητικές συνέπειες! Επιπλέον, πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις σου και κυρίως την οδήγηση σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή όψη Αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών αξιών σου, αφού θες να νιώσεις επιτέλους ήρεμος! Ωστόσο, κάποιες συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν, γεγονός που θα σου δημιουργήσει αβεβαιότητα και ανασφάλεια!

ζωδια-σημερα-18-7

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αλλά την σοφία, τις εμπειρίες σου και την λογική σου! Χειρίσου όπως πρέπει και με συνείδηση τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε αυθόρμητες αποφάσεις και ανούσια ξεσπάσματα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, ιδίως κάποιες φιλικές και κοινωνικές σου επαφές, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνιες!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η όψη Αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει πολύ και θα πρέπει να προσέχεις σε κάθε σου δράση και επικοινωνία, την σημερινή ημέρα! Πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να μην κλονιστούν και να υποστούν ισχυρές ρήξεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Αντίθεση με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου συναναστροφές, όπως και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με σθένος δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα! Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις οριστικό τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν!

ζωδια-σημερα-18-7

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Ορισμένες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από τρεξίματα και αρκετή κούραση! Η όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις οριστικές λύσεις και να οργανωθεί σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, πλήττονται τομείς που αφορούν προσωπικές επιδιώξεις, αυτοπεποίθησή, προσωπική προβολή, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Για να μην έχεις απώλειες, οφείλεις να επιστρατεύσεις λογική, ταπεινότητα και αυτοσυγκράτηση!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share