Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

17 Ιουλίου 2022 06:46
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε 4 ζευγάρια ζωδίων που δεν τα χωρίζεις ούτε με... αίτηση.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους κάθε στιγμή της ημέρας! Απολαμβάνεις ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ηρεμία και σιγουριά! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα λύσεις πολλά παρελθοντικά προβλήματα

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η ημέρα υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες και μετακινήσεις! Είσαι πολύ συμπαθής και αγαπητός, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις και έτσι, μπορείς να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς! Επιπλέον, χάρη στα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου τοξικές και κουραστικές κοινωνικές σχέσεις! Πρέπει να επιλέξεις να περάσεις όμορφες και στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η τάση σου για ισχυρογνωμοσύνη!

ζωδια-σημερα-17-7

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα σήμερα, θα νιώσεις πλήρης ικανοποίηση, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με τα σημερινά Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, οφείλεις να ακολουθείς την διαίσθηση και το ένστικτο σου, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Έχεις την ισχυρή ικανότητα να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρω σου και να κατανοείς απόλυτα κάποιες καταστάσεις! Παρασκηνιακές δράσεις και επικοινωνίες, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί σε αλλαγές που θες καιρό να γίνουν και στην εκπλήρωση υψηλών και σημαντικών στόχων! Έχεις όραμα και θέληση, χαρακτηριστικά που θα φέρει γρήγορες και απόλυτα θετικές εξελίξεις στην ζωή σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ευνοούνται την σημερινή ημέρα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων, επίλυση παλαιών προβλημάτων, θέματα σπιτιού, ψυχολογία και βελτίωση κοινωνικής εικόνας! Η διαίσθηση σου ενισχύεται και για τον λόγο αυτό, πρέπει να την ακούς!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με τα σημερινά Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, είσαι απόλυτα δημοφιλής σήμερα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς! Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου κι έτσι, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και εκπληρώνεις μεγάλα όνειρα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο το σοφό μυαλό σου, όπως και την διορατικότητα σου, ώστε να πετύχεις πολλά από αυτά που θες καιρό τώρα! Φρόντισε μόνο, να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, διότι υπάρχουν άνθρωποι που σε φθονούν!

ζωδια-σημερα-17-7

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, βελτιώνεις, ενδυναμώνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή! Έρχεσαι ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και γενικά, απολαμβάνεις χαρμόσυνες συναντήσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα σου προσφέρουν ανανεωμένη εμφάνιση, λάμψη, ενέργεια και δυναμισμό! Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και στις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Οργανώνεις ορθά τον χρόνο σου, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

Ιχθύς

Σήμερα πραγματικά φίλε Ιχθύ, είναι μία ευνοϊκή και τυχερή ημέρα για εσένα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, ξεχωριστός, εντυπωσιακός και δημιουργικός, χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν σε εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων! Ιδανική στιγμή για διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share