Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Σεισμός από Κώστα Λεφάκη: Έρχονται τα χειρότερα και για τα 12 ζώδια! Πανσέληνος με βίαιο χαρακτήρα!

Κύμα δυσάρεστων γεγονότων!

13 Ιουλίου 2022 12:54
Σεισμός από Κώστα Λεφάκη: Έρχονται τα χειρότερα και για τα 12 ζώδια! Πανσέληνος με βίαιο χαρακτήρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου 2022: ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΚΑΡΚΙΝΟΥ, UTC, 18:38! Συμμετέχουν Δίας, Ουρανός και Κρόνος σε μεικτές επιδράσεις.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος. Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι καθοριστική και δυσάρεστη.

Θεωρείται απαραίτητο να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες αλλαγές στο περιβάλλον που μας τροφοδοτεί με ασφάλεια. Οι παρεξηγήσεις θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα επηρεάσουν σχέσεις οικονομικές, επαγγελματικές και προσωπικές. Καλό θα ήταν λοιπόν να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά και εν τη γενέσει τους. Οι ενοχλήσεις υγείας επισημαίνουν κινδύνους οι οποίοι χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ο χρόνος, προσωπικός, επαγγελματικό, δημιουργικές είναι πολύτιμος και δεν ωφελεί η κανενός είδους σπατάλη του. Το διάστημα είναι δύσκολο και ανατρεπτικό, οι συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών και άλλων ακραίων φαινομένων, όπως και ατυχημάτων από αμέλεια.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει προκλήσεις γεωπολιτικού χαρακτήρα, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρά τα διαπραγματευτικά της χαρτιά και τις συμμαχίες της στην περιοχή.

Σεισμός από Κώστα Λεφάκη: Έρχονται τα χειρότερα και για τα 12 ζώδια! Πανσέληνος με βίαιο χαρακτήρα!

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η σκέψη και η ανασφάλεια διαταράσσει τους μακροπρόθεσμους στόχους, τις προσπάθειες εδραίωσης και τις οικονομικές επιδιώξεις.

Ταύρος

Αισθηματικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξετε κάτι γύρω σας, απλά φροντίστε να περιορίσετε την κριτική που σας ασκεί ο σύντροφός σας.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι μάλλον δεν έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με το θέμα κι αυτό γιατί απορροφά την σκέψη σας η επαγγελματική σας ενασχόληση.

Καρκίνος

Σας είναι κάπως δύσκολο να προσαρμοστείτε στη νέα καθημερινότητα, αλλά είναι απολύτως αναγκαίο να το κάνετε. Όσοι έχετε αφήσει εκκρεμότητες στα πρακτικά και οικονομικά σας, θα αναγκαστείτε να τρέξετε λίγο περισσότερο.

Λέων

Το διάστημα είναι προπαρασκευαστικό της νέας εποχής για σας και δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Βρείτε συμπαραστάτες και συμμάχους.

Παρθένος

Επιλέξτε τη σύνθεση από τη διάλυση, την εργασία από τον άπλετο ελεύθερο χρόνο, την ουσία από την επιφάνεια. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε σε νέα βάση τη ζωή σας.

Ζυγός

Προστριβές στην οικογένεια ή στο άμεσο προσωπικό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο, όμως δεν είναι ωφέλιμο να ανοίξετε νέα μέτωπα αντιπαράθεσης.

Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς. Έχετε ακόμα την ευκαιρία να οργανώσετε μικρές αποδράσεις διακοπών.

Τοξότης

Η διάσταση απόψεων στο περιβάλλον σας, επηρεάζει την κρίση σας και επιτρέπει στη γνώμη των άλλων να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας!

Αιγόκερως

Παρόλο που δεν σας χαρίζεται κάτι, έχετε μια ουσιαστική εύνοια που σας δείχνει το δρόμο και σας βοηθά να τον προχωρήσετε. Εκτιμήστε εκείνους που σας συμπαρίστανται.

Υδροχόος

Είναι η εποχή της σοβαρότητας που σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε το κάθε θέμα που σας απασχολεί με ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση. Μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο!

Ιχθύες

Κάποιες φορές σήμερα θα χρειαστεί να φανείτε εξαιρετικά διπλωμάτες, γι αυτό κρατείστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Η οικογένεια σας προσφέρει κάλυψη και φροντίδα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share