Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Φοράνε προσωπείο: Τα 2 ζώδια που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους

Δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό

12 Ιουλίου 2022 17:04
Φοράνε προσωπείο: Τα 2 ζώδια που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο εαυτός τους τους νοιάζει πάνω από όλους και από όλα. Μην πιστεύεις όλα όσα σου λένε. Το ενδιαφέρον τους δεν είναι και τόσο… υπαρκτό. Μπορεί μπροστά σου να δείχνουν ένα πρόσωπο συμπονετικό, ωστόσο από μέσα τους σκέφτονται πώς θα μπορούσαν να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μακριά από το «δράμα».

Δείτε επίσης: Οι απόλυτοι παρτενέρ: Με αυτά τα ζώδια στο πλευρό σου θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

ζώδια προσωπείο

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια δύο ζώδια μιλάμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για όλους και ότι γενικότερα είναι άτομο με αισιόδοξη στάση και attitude, ωστόσο δεν είναι και τόσο… ψυχοπονιάρης. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλος παρτάκιας και η διάθεσή του μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εύκολα. Επειδή δεν θέλει να απογοητεύσει τους γύρω του και να φανεί το… «κακό παιδί», θα προσποιηθεί ότι νοιάζεται, ότι ακούει και ότι καταλαβαίνει τον συνομιλητή του, ενώ στην ουσία δεν θα θυμάται καν τι είπανε, μόλις περάσουν πέντε λεπτά από το τέλος της συνομιλίας τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το πόσο ψυχρός είναι ως άνθρωπος και η άποψη αυτή δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Θα τον δεις να είναι επικοινωνιακός, να χαμογελάει σε όλους και να μιλάει με όλους, να δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται για εκείνους, ενώ στην πραγματικότητα δεν δίνει… δεκάρα για το τι σκέφτονται ή το πώς αισθάνονται. Ο Υδροχόος γενικά χτίζει ένα συναισθηματικό «τοίχος» ανάμεσα σε εκείνον και τους γύρω του, προκειμένου να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος. Όταν κάποιος ζητήσει την παρηγοριά του, από τη μια για να μην φανεί κακός, θα την δώσει και θα χαμογελάσει, ωστόσο όλο αυτό είναι προσποιητό και τίποτα περισσότερο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share