Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Κεραμίδα» από την Λίτσα Πατέρα: Οικονομική βόμβα για 3 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

12 Ιουλίου 2022 09:00
«Κεραμίδα» από την Λίτσα Πατέρα: Οικονομική βόμβα για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Λίτσα Πατέρα να μην έχει προβεί σε αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για τα 12 ζώδια, όμως μέσα από την σελίδα της στο Instagram αλλά και στο Facebook έχει δώσει την αστρολογική συμβουλή της ημέρας! Τι αναφέρει;

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

«Κεραμίδα» από την Λίτσα Πατέρα: Οικονομική βόμβα για 3 ζώδια!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε πως θα διακοσμήσετε το σπίτι σας ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στις κοινωνικές σου συναναστροφές, προκειμένου να κάνεις μεγάλα βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου! Αξιοποίησε τις απανωτές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να αναδείξεις βελτιμένη κοινωνική εικόνα και φήμη!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα απέφυγε ρουτίνα και πεζή καθημερινότητα, που σε έχει ρίξει και κουράσει τον τελευταίο καιρό! Την σημερινή ημέρα, προτίμησε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις ολοκαινούργια και διαφορετικά πράγματα, να αλλάξεις παραστάσεις, να τολμήσεις καινοτομίες και να περάσεις όμορφα! Επικοινωνίες και μετακινήσεις, ευνοούνται!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων, τους οποίους θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία! Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πλέον τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων ανθρώπων, πράγμα που θα σε βοηθήσει να βρεις σημαντικές λύσεις! Στηρίξου στην διορατικότητα και την διαίσθηση σου, αλλά και στην ισχυρή πειθώ σου!

ζωδια-σημερα-12-7

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βελτιώνεις διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικές συναναστροφές! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να πλησιάσεις και πάλι ένα άτομο, που ενδεχομένως στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί ή τσακωμούς! Άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία που θα σου δοθεί την σημερινή ημέρα, να βελτιώσεις τις επαφές σου στο έπακρο!

Λέων

Φίλε Λέοντα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με λεπτομέρειες και με πρακτικά θέματα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική, για έναρξη σωστής διατροφής, για αλλαγές στην εμφάνιση σου, για εξετάσεις ιατρικές και για γενική καθαριότητα! Πρέπει άμεσα να σοβαρευτείς και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, προβάλλεις με επιτυχία την δημιουργικότητα σου και τον λαμπερό εαυτό σου! Έχεις χαρούμενη. Κεφάτη, αισιοόδξη και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα, χαρακτηριστικά που καθιστούν την σημερινή ημέρα κατάλληλη, για ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνικότητα, δημιουργικότητα και απολαύσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση! Είσαι πιο διαισθητικός απ’ότι συνήθως και έτσι, καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων, από την αρχή! Επιπλέον, θα καταφέρει να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να καλυτερεύσεις τα πάντα!

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, ετοιμάσου για ευχάριστες ειδήσεις και νέα! Επίσης, σχέσεις και συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται, εξομαλύνονται και ενδυναμώνονται! Η σημερινή σου ανάγκη σου για επικοινωνία, θα εκπληρωθεί και επιπλέον θα απολαύσεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους!

ζωδια-σημερα-12-7

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι τα κεκτημένα σου και κυρίως στις αξίες σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις εποικοδομητικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως έρθουν μέσα από ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα σου προσφέρουν και πάλι την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ανακτάς αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και ικανότητα να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και νέα ξεκινήματα! Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενδυναμώνεται! Προσπάθησε ωστόσο, να αποφύγεις ξεσπάσματα και απαιτητικότητα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα διαισθητικός! Παραδόξως να επιλέξεις σήμερα την μοναξιά σου και ταυτόχρονα να γίνεις πιο μυστικοπαθής! Ωστόσο, αν παραμείνεις στο παρασκήνιο και απομονωθείς, να μπορέσεις να βρεις σπουδαίες λύσεις για κάθε σου πρόβλημα, το οποίο θα αποκατασταθεί στο άμεσο μέλλον!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για κοινωνικότητα και ενασχόληση με τον φιλικό τομέα! Αξιολογείς σωστά τις φιλίες σου και οριοθετείς ορθά τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν καινούργιε γνωριμίες σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και όνειρα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share