Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατελείωτο στρες από την Άση Μπήλιου: Ζόρικο Σαββατοκύριακο για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Φέρνει... την ένταση η αστρολόγος

8 Ιουλίου 2022 08:03
Ατελείωτο στρες από την Άση Μπήλιου: Ζόρικο Σαββατοκύριακο για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άγχος φαίνεται πως δε θα είναι μικρό για τα ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η οποία προβλέπει ένα Σαββατοκύριακο με αρκετά ζόρια, θεωρώντας πως η ένταση θα κυριαρχήσει.

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας θα βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα και δεν μας προδιαθέτει για μια ελαφριά και χαλαρή μέρα. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή κι εμείς θα έχουμε τη διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης, που αφορά κυρίως στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου, ενώ οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο θετικές καθώς θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Καρκίνο.

Αν λοιπόν έχετε μια δύσκολη συζήτηση να κάνετε ή διαπραγμάτευση προτιμήστε τις απογευματινές ώρες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή στιγμή και τα σωστά λόγια θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων σας για σήμερα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share