Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

7 Ιουλίου 2022 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κατακτήσεις με περίσσια ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης σου στάσης και της σωστής συνεργασίας σου με τους ανθρώπους γύρω σου! Με συμμάχους τους καλούς φίλους σου, θα μπορέσεις επιτέλους, να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο όλα σου τα πρακτικά καθήκοντα της καθημερινότητας σου, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και κάποια τρεξίματα που πρέπει άμεσα να γίνουν! Δράσε λοιπόν, με λογική και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν τα πάντα και να διώξεις επιτέλους το άγχος!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και απολαύσεις! Θα μπορέσεις να προβάλλεις όπως επιθυμείς τον εαυτό σου, τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η ώρα, να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα με επιτυχία και να βελτιώσεις την φήμη σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον!

ζωδια-σημερα-7-7

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο παρελθόν σου και στις εμπειρίες που αποκόμισες από αυτό! Επιπλέον, ασχολείσαι και καταφέρνεις να βελτιώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, που είχαν κλονιστεί παλαιότερα! Γενικά, την σημερινή ημέρα, προτίμησε την σημερινή ημέρα, να μείνεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα εκφράζεις με τέλειο και αξιοθαύμαστο τρόπο, τις σκέψεις και τις ιδέες σου στον κοινωνικό σου περίγυρο! Μπορείς να αναμένεις αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα την σημερινή ημέρα και πολύ πιθανόν, να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου την σημερινή ημέρα! Ιδανική ημέρα, για ψυχαγωγικές εξόδους!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι σε υλικά αγαθά, γενικά στα υπάρχοντα σου και στα κεκτημένα σου! Αναγνωρίζεις την αξία σου και ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Το μόνο που θα πρέπει την σημερινή ημέρα να περιορίσεις, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, θα σου δώσουν μόνο ικανοποίηση! Νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός στον περίγυρο σου, αφού όλοι σε θέλουν στο περιβάλλον σου και σε διεκδικούν! Επιπλέον, κατακτάς στόχους και όνειρα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δράσεις και να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα νιώθεις πως θες να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή, πράγμα που θα λειτουργήσει εποικοδομητικά, αφού έτσι θα ξεκουραστείς και θα ηρεμήσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα βάλε προτεραιότητα τον φιλικό τομέα και γενικά, τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Μία συμβουλή από έναν αγαπημένο σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός υψηλού στόχου ή την εκπλήρωση μίας σημαντικής επιθυμίας! Ιδανική ημέρα, για μεγάλες και θετικές αλλαγές κάθε είδους!

ζωδια-σημερα-7-7

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ημέρα, που θα μπορέσεις να πετύχεις έναν σημαντικό για εσένα σκοπό, την βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης! Επίσης, εκπληρώνεις σπουδαίες φιλοδοξίες και κερδίζεις τον σεβασμό! Η ψυχρότητα, ο εγωκεντρισμός και η απολυτότητα σου ωστόσο, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μία τυχερή ημέρα, θα απολαύσεις σήμερα! Ξεφεύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία και απολαμβάνεις αλλαγές, με ποικίλους τρόπους και μάλιστα σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Ημέρα ιδανική για νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, επικοινωνίες, συζητήσεις και επίτευξη υψηλών στόχων!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, την σημερινή ημέρα θα αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε αρκετούς τομείς, θα ξεκινήσεις από το μηδέν! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να εκμεταλλευτείς την διορατικότητα και το ένστικτο σου, ώστε να βάλεις ένα μόνιμο τέλος σε τοξικές δραστηριότητες και σχέσεις που σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share