Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμογελάστε: Η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου, για την εβδομάδα που έρχεται!

Ποια μέρα θα είναι η τυχερή σας, ανάλογα με το ζώδιο σας;

3 Ιουλίου 2022 23:43
Χαμογελάστε: Η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου, για την εβδομάδα που έρχεται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ξεκινάει μία νέα εβδομάδα κι ενώ το μόνο που θες να κάνεις είναι να κοιμηθείς μέχρι τη μέρα των διακοπών σου, υπάρχει σίγουρα μία μέρα που θα είναι η τυχερή σου και που πιθανώς θα σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα. Πάμε να δούμε την καλύτερη μέρα για εσένα, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός
Η Τετάρτη 6 Ιουλίου θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία στη ζωή σου, που αναζητάς εδώ και καιρό. Υπάρχουν πλέον πράγματα που δεν ανέχεσαι, εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου και είσαι έτοιμη να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Ταύρος
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου στις 5 Ιουλίου και σε εμπνέει να αναλάβεις δράση. Σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια και να στοχεύσεις σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, με τον τρόπο που το ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι
Η Δευτέρα, 4 Ιουλίου, θα είναι μία από τις πιο τυχερές σου μέρες, γιατί θα ανακαλύψεις ότι τελικά είναι εύκολο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και τα πιστεύω του.

Καρκίνος
Στις 5 Ιουλίου, ο Ερμής σου επιτρέπει να εκφραστείς πιο ανοιχτά και να είσαι πιο ξεκάθαρη με τα θέλω σου. Μία καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου αλλά και να μιλήσεις με ειλικρίνεια με όσους σε ενδιαφέρουν.

Λέων
Σήμερα, Κυριακή, ανακαλύπτεις ότι δεν χρειάζεσαι την αποδοχή των άλλων, αλλά μόνο του εαυτού σου. Θα μάθεις πώς να βάζεις όρια στη δουλειά.

Χαμογελάστε: Η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου, για την εβδομάδα που έρχεται!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Παρθένο μπαίνει τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, και στρέφει την προσοχή σου σε όλα όσα απέφευγες. Αν κάτι δεν λειτούργησε, δεν σημαίνει ότι ήταν αποτυχία. Παίρνουμε τα μαθήματά μας και συνεχίζουμε.

Ζυγός
Στις 6 Ιουλίου, αντιλαμβάνεσαι ότι για να προχωρήσει η ζωή σου, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Μην φοβηθείς να απομακρυνθείς από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που πλέον δεν σου ταιριάζουν.

Σκορπιός
Το Σάββατο, 9 Ιουλίου, θα αποδεσμευτείς σταδιακά από ανθρώπους και συνθήκες που σε κρατούν πίσω. Θα μάθεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις θυσίες προκειμένου να είσαι καλά σε μία σχέση.

Τοξότης
Έρχονται γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Ειδικά την Κυριακή, 10 Ιουλίου, θα μάθεις κάτι καλό και όσο περισσότερο το αγκαλιάσεις, τόσο καλύτερα θα πάει.

Αιγόκερως
Η δουλειά σου μάλλον δεν σε ικανοποιεί πια, αλλά προκειμένου να πας στην επόμενη, πρέπει να αποδεχτείς ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει και δεν καλύπτεσαι πια. Η τυχερή σου μέρα θα είναι η Τετάρτη, 6 Ιουλίου.

Υδροχόος
Μία μέρα που θα σου φέρει περισσότερη τύχη στα οικονομικά και δημιουργικότητα, θα είναι η Τρίτη, 5 Ιουλίου. Θα βρεις νέες πηγές εισοδήματος και θα ασχοληθείς με την ανανέωση του σπιτιού σου.

Ιχθύς
Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, θα ασχοληθείς πολύ με το σπίτι σου αλλά και με τον εαυτό σου, κάνοντας focus σε όλα όσα σε απασχολούν. Θα ανακαλύψεις τι χρειάζεσαι περισσότερο αλλά και ποιος ανθρώπους δεν χρειάζεσαι πια.

Πηγή: jenny.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share