Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Aνατροπή με τον Άρη στον Ταύρο: Τα ζώδια που θα περάσουν έναν δύσκολο Ιούλιο by MagicF’Ariel

Μεγάλη προσοχή!

3 Ιουλίου 2022 11:28
Aνατροπή με τον Άρη στον Ταύρο: Τα ζώδια που θα περάσουν έναν δύσκολο Ιούλιο by MagicF’Ariel
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα! Το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εμάς, καθόλου ανέμελα, αντιθέτως είναι πολύ σοβαρά, αυστηρά και καθοριστικά για την πορεία μας στη ζωή αυτή! Όχι δε θα τα βάψουμε όλα μαύρα, αλλά ούτε και ροζ! Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο, μέχρι να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη εκείνης της περιβόητης της αλήθειας!

Ο Άρης έχει αγριέψει στο φουλ, σε δυο μερούλες 05/07 μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και έχει σκοπό να μας κάνει επαναστάτες με αιτία και χωρίς αιτία! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είναι εκείνοι που επηρεάζονται άμεσα, γυαλίζει το ματάκι, προφανώς το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών δεν υφίσταται! Και αν προκύψει κάτι τέτοιο, σίγουρα δε θα είναι έτσι όπως το φανταζόμαστε! Μήπως κάτι να πάει για παραπέρα;

Ο Κρόνος ρίχνει πόρτα, πολύ σκληρή πόρτα, κυρίως στα ίδια τα ζώδια, γιατί δε γίνεται ο κόσμος να χάνεται και ο καθένας να κοιτάζει την πάρτη του! Όποιος συνεργαστεί, παίξει ομαδικά, θα βγει κερδισμένος. Όποιος «πουλήσει» την ομάδα, θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες. Κάποιες θυσίες θα χρειαστεί να....διαβάστε τη συνέχεια εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share