Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρέξτε μακριά: Αυτά είναι τα 3 πιο κακοποιητικά ζώδια στις σχέσεις - Δεν φτάνει μόνο η αγάπη!

Ποιοι είναι πιθανό να σηκώσουν μέχρι και χέρι;

2 Ιουλίου 2022 13:55
Τρέξτε μακριά: Αυτά είναι τα 3 πιο κακοποιητικά ζώδια στις σχέσεις - Δεν φτάνει μόνο η αγάπη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουν τις μαύρες τους, ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια στον αστρολογικό χάρτη που τους είναι σχεδόν αδύνατο να τιθασεύσουν τα νεύρα τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου να ξεσπούν στην εκάστοτε σχέση τους με ολέθριες συνέπειες και να γίνονται ιδιαίτερα κακοποιητικοί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που από τον θυμό και την οργή τους εξωθούνται στα άκρα και δε διστάζουν να σηκώσου μέχρι και χέρι!

Δείτε επίσης: 3 ζώδια θα ζήσουν Σαββατοκύριακο κόλαση! Καμπανάκι από Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα, Κώστα Λεφάκη, Βίκυ Παγιατάκη!

κακοποιητικά ζώδια

Αυτά είναι τα 3 πιο κακοποιητικά ζώδια στις σχέσεις

Κριός

Ίσως το πιο εκρηκτικό και νευρικό ζώδιο στην αστρολογία, πολλές φορές δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπά στην σύντροφό του. Η κακοποίηση αρκετές φορές ξεφεύγει από τον προφορικό λόγο και μπορεί να φτάσει μέχρι και στη σωματική.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν αντέχει να νιώθει ανασφάλεια, γι' αυτό πολλές φορές η ζήλια και η κτητικότητά του μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση του. Τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνει συχνά τον βγάζουν εκτός ορίων και καταπατά κάθε προσωπικό χώρο από το ταίρι του.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως συνηθίζει αυτός να μαλώνει το αγαπημένο του πρόσωπο και όταν συμβαίνει το αντίθετο θίγεται, προσβάλλεται, το παίρνει πολύ προσωπικά το όλο θέμα! Αν λοιπόν έχεις εκραγεί και τον κολλήσεις στον τοίχο για να τον κατηγορήσεις για τα λάθη του, αυτός θα νιώσει μειονεκτικά και μπορεί να ξεσπάσει με αποτρόπαιο τρόπο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share