Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Ανυπόφορος και πιεστικός ο Ιούλιος για Λέοντες, Ζυγούς και...

Ο μήνας δεν μπαίνει και τόσο εύκολα...

2 Ιουλίου 2022 07:58
«Έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Ανυπόφορος και πιεστικός ο Ιούλιος για Λέοντες, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για το μήνα, που έχει ήδη μπει, με τις προβλέψεις της για τον Ιούλιο μόνο θετικές να μην είναι σε ένα σημαντικό τους κομμάτι.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι η πίεση θα είναι σημαντική, που θα νιώσουμε, με αναστάτωση στα οικογενειακά, τα οικονομικά και όχι μόνο, με τους αστρολόγους να προειδοποιούν και για το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά εκρηκτικά. Το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα σας τοποθετεί μέσα σε ένα σκληρά ανταγωνιστικό περιβάλλον και σας οδηγεί σε αυταρχικές συμπεριφορές. Μπορεί να επέλθει μια ισχυρή και μόνιμη ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται, συζητάτε εντατικά για το σπίτι και την οικογένεια. Ταυτόχρονα, βρίσκετε χρόνο για να τον περάσετε με αγαπημένα οικεία πρόσωπα. Προς το τέλος του μήνα οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Εύκολα χάνετε την αυτοκυριαρχία σας. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, αυτό που σας απαλλάσσει από τους προβληματισμούς σας είναι το φλερτ και οι πιθανοί μνηστήρες που σας περικυκλώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί τις πρώτες ημέρες το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα να σας κάνει να νιώθετε άβολα, αλλά το ανανεωτικό και δυναμικό πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας στις 5 σας καλεί να ξεβολευτείτε από τις συνήθειές σας και να δώσετε το μάξιμουμ των προσπαθειών σας. Στα μέσα του μήνα προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Μπορεί να εξαπατηθείτε ακόμα και από ένα φιλικό πρόσωπο ή να ακούσετε μια λανθασμένη συμβουλή. Στο τέλος του μήνα το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία σάς ωθεί να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη, χωρίς να είστε ψυχολογικά έτοιμοι να εμπλακείτε και πάλι σε περιπέτειες. Η Νέα Σελήνη στις 28 ευνοεί την ξεκούραση και τις διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αμφιβολίες και άγχος επικρατούν τις πρώτες ημέρες του μήνα, λόγω του εκρηκτικού και σκληρού τετραγώνου Άρη - Πλούτωνα. Μέχρι τα μέσα του μήνα όμως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αναπτερώνει το ηθικό σας. Προσοχή στις απογοητεύσεις στα μέσα του μήνα. Μην επενδύετε πολλά στο συναίσθημα. Επίσης, ο Άρης στον Ταύρο περιορίζει τις αντοχές σας. Το καλοκαίρι σάς βρίσκει αποδυναμωμένους και αρκετά νωχελικούς. Επίσης, δεν σας εγκαταλείπει το άγχος. Αν θέλετε να πάρετε μια πρωτοβουλία ή να ξαναρχίσετε ένα άθλημα που έχετε αφήσει για καιρό, καλό θα είναι να περιμένετε μετά τις 20 Αυγούστου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σάς βρίσκει ιδιαίτερα ομιλητικούς και κοινωνικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στα τέλη του Ιουνίου σας καλεί να μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορείτε άμεσα να πραγματοποιήσετε. Έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε το παρελθόν και να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Όμως, με το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα τις πρώτες ημέρες του μήνα υιοθετείτε μια απόλυτη συμπεριφορά. Συνεχίστε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με επιμονή και δεχτείτε τη θετική συνδρομή των ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια οράματα με σας. Όλα τα ερωτικά θέματά σας παίρνουν υπερβολικές διαστάσεις στο μυαλό σας, γι’ αυτό αποφύγετε να ανοίξετε μέτωπο σύγκρουσης με τον σύντροφό σας. Στις 25 ειδικά προσπαθήστε να μην είστε τόσο υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ώστε να μην προκαλέσετε ανεπιθύμητες ρήξεις.

ΛΕΩΝ

Δύσκολες οι πρώτες ημέρες. Θα χρειαστεί να συγκρατήσετε την τάση σας να επαναστατείτε ενάντια σε άτομα κύρους, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μην αφήσετε τον ανάδρομο Κρόνο να κατευθύνει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά, περιορίστε τις ηγετικές τάσεις, μην απομονώνεστε και αφουγκραστείτε τις συμβουλές των αγαπημένων σας. Στις 10 θα σας ανατεθεί μια δύσκολη εργασία, ενώ στις 14 είναι εύκολο να πέσετε σε μια παγίδα. Στις 19 είναι πιθανό να συγκρουστείτε με κάποιον. Είναι περίοδος προετοιμασίας διακοπών και αυτό το κλίμα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Η Νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σας θα σας ανταμείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα να σας κάνει επίμονους και ξεροκέφαλους σε θέματα οικονομικά, αλλά με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο από τις 5 θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα δώσετε προτεραιότητα στα φιλόδοξα σχέδιά σας. Ακούστε την κριτική των άλλων, δεχτείτε να συζητήσετε τα τρωτά σημεία των απόψεών σας, οργανώστε τη σκέψη σας και περιμένετε προτού ενεργήσετε. Από τις 6 έως τις 18 θα είναι κατάλληλος χρόνος για νέες γνωριμίες και διακοπές με φίλους. Ωστόσο, υπερεκτιμάτε τις αρετές των άλλων, περιμένετε περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν και δραματοποιείτε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα, όψη που μπορεί να φέρει αναστάτωση στις οικογενειακές σχέσεις. Βγαίνουν στην επιφάνεια τραύματα από το παρελθόν. Κατά τα άλλα, φροντίστε για το άνοιγμα του κοινωνικού σας κύκλου, ή, αν είστε καλλιτέχνες, του κοινού σας. Αφοσιωμένοι στη δουλειά σας όπως είστε, είναι πιθανό ακόμη και να μεταθέσετε χρονικά τις διακοπές σας. Πάντως, από τις 5 έως τις 18, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ο αισθησιασμός και η ανάγκη σας για τρυφερότητα θα κορυφωθούν και θα απαιτήσετε για τον εαυτό σας απολαύσεις που δικαιούστε. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και μικροατυχήματα τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα. Ένας συνεργάτης υιοθετεί επιθετική συμπεριφορά εναντίον σας, διεκδικώντας την ανεξαρτησία του. Χειριστείτε το θέμα με λεπτότητα. Ο Ερμής ίσως σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με μια αντισυμβατική σχέση που διατηρείτε εδώ και καιρό. Μέχρι τις 18 η Αφροδίτη στους Διδύμους φορτίζει τον ερωτικό τομέα της ζωής σας με ιδιαίτερη πνευματικότητα και έμπνευση. Μην περιπλέκετε τα πράγματα με ιδιαίτερες αναλύσεις, αντίθετα προγραμματίστε διακοπές και χαλαρώστε. Ο Άρης στον Ταύρο σάς προκαλεί διαρκή εκνευρισμό που κορυφώνεται στις 25, ενώ στο τέλος του μήνα έρχεται να συντείνει στον αυταρχισμό και η ανάδρομη πορεία του Δία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πολλή δουλειά κυλά ο Ιούλιος, γεγονός που μπορεί να σας αναγκάσει να καθυστερήσετε για λίγο τις διακοπές σας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο συζητάτε έντονα πάνω σε οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Άλλωστε, έχετε μπει σε οικονομικές περιπέτειες, από τις οποίες δύσκολα θα απαλλαγείτε. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τα μέσα του μήνα, σας απασχολεί έντονα το μέλλον ενός γάμου ή μια σχέσης, ενώ το πέρασμά της στον Καρκίνο στη συνέχεια θα ενισχύσει τη σεξουαλικότητά σας. Από τις 20 ο Ερμής στον Λέοντα σας κάνει να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα γύρω από την προοπτική ενός φιλόδοξου μακρινού ταξιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα. Μην διακινδυνεύσετε την ηρεμία των διακοπών σας με συγκρούσεις και διαφωνίες. Μπορεί να αποκαλυφθούν οι «τοίχοι» που έχετε υψώσει προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και να νιώσετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Άρη στον Ταύρο, ξεχωρίζετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κινείτε τα νήματα μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε. Στα μέσα του μήνα το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου ισχυροποιεί μία σχέση, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα ευνοεί τις εξαπατήσεις. Ίσως τρέφετε φρούδες ελπίδες για μία σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα. Προσέχετε όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και κάνετε επισκευές. Με την είσοδο του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 η φωνή σας θα ακουστεί πιο ηχηρά στα αυτιά του συντρόφου σας, ο οποίος τελευταία μπορεί να αγνοεί τις ανάγκες σας. Η σύνοδός του με τον Ουρανό θα τονώσει τη διάθεσή σας για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις. Αλλάζετε εύκολα γνώμη, γεγονός που μπορεί να σας εκθέσει. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο θα ανεβάσει το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης με άτομα της οικογένειάς σας και πολλές φορές θα χάνετε την ψυχραιμία σας. Η ένταση θα κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα σας κάνει σκληρούς απέναντι σε φίλους και περιπλέκει τις σχέσεις λόγω οικονομικών. Στις 5 προσέξτε τι διαβάζετε, τι γράφετε και τι έγγραφα υπογράφετε. Οι συζητήσεις θα είναι έντονες και ευθείες, γι' αυτό προσέξτε να μην υπερβείτε τα όρια των άλλων. Πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό ή συνάντηση με πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος θα σας γεμίσει εικόνες ή αναμνήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 18 θα γεμίσει τη ζωή σας με τρυφερότητα και έντονα συναισθήματα, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 28 θα ενισχύσουν τον ναρκισσισμό σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share