Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

2 Ιουλίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποιό ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσεις και θα εξομαλύνεις σχέσεις και συναναστροφές με γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες! Επικοινωνιακά, κατανοείς τις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων, με αποτέλεσμα να πείθεις πιο εύκολα τον συνομιλητή σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα αρκετά απογοητευτικό νέο!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται και αυτό προκαλεί εκδηλώσεις θαυμασμού από τον κοινωνικό σου κύκλο! Επιπλέον, προστατεύεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σε παρασύρει σε κτητική και δογματική συμπεριφορά!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο που σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, σε κάθε σου δράση και προσπάθεια! Έρχονται λύσεις μόνιμες και διαπροσωπικές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε εξιδανικεύσεις!

ζωδια-προβλεψεισ-2-7

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και θα σου ανανεώσει ψυχολογία! Αναγνωρίζεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και πολύ πιθανόν, να μπορέσεις να τις εκπληρώσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία απογοητευτική αποκάλυψη!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Τρίγωνο με τον Κρόνο! Μπορείς πλέον, να κάνεις τις ριζικές αλλαγές σε τομείς που ήθελες καιρό και να ενδυναμώσεις τον φιλικό τομέα! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί να επιφέρει και μία φιλική απογοήτευση, από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει απόλυτα, να καταφέρεις να πετύχεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες! Θα ξεφύγεις επιτέλους από δύσκολες καταστάσεις και τοξικές από τοξικές σχέσεις, με ευκολία! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί για λάθος κινήσεις, που θα σε εκθέσουν κοινωνικά!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα ευνοϊκό Τρίγωνο με τον Κρόνο! Θα έχεις την σημαντική ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο και να βελτιώσεις τις κοινωνικές επαφές σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει αναποδιές σε μία μετακίνηση!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσεις βαθιές σκέψεις και επιθυμίες, ώστε να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένους. Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία στενάχωρη αποκάλυψη!

ζωδια-προβλεψεισ-2-7

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για εσένα! Αξιολογείς πλέον, σωστά και αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει απομυθοποιήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Τριγώνου, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα πρακτικά και ζητήματα καθημερινότητας! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ίσως φέρει απογοητεύσεις που έχουν να κάνουν με μία αλλαγή που αφορά την εμφάνιση σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να απολαύσεις κοινωνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές και ψυχαγωγικές δράσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε έπαρση και υπερβολές!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται την σημερινή ημέρα, υπόσχεται σπουδαίες και μακροχρόνιες λύσεις και αρκετή εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα επαναφέρει παρελθοντικά προβλήματα στον δρόμο σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share