Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

1 Ιουλίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποιό ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού.

Κριός

Φίλε Κριέ καλό μήνα! Σήμερα παρασύρεσαι και έχεις απίστευτη απαιτητικότητα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις! Οι συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, λόγω αυτής σου της συμπεριφορά, θα φέρει μεγάλες απώλειες με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, γι’αυτό προσοχή!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε λογική και ωριμότητα, χαρακτηριστικά που εκ φύσεως έχεις! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως ενισχυθεί τώρα, όπως και οι φοβίες, οι ανασφάλειες ή τα άγχη σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει συνεχώς να συγκρατείσαι σε κοινωνικές και φιλικές επαφές! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σημαντικές φιλικές σου σχέσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε καλό μήνα! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε κάθε σου δράση και απόφαση! Θα αποκαλυφθούν αρκετοί ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με επιτυχία και δυναμισμό!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα καλό μήνα! Σήμερα πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, τις επικοινωνίες, τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και τα ταξίδια σου! Οφείλεις οπωσδήποτε λοιπόν, να είσαι προσεκτικός και απόλυτα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να έχεις συναισθηματική και ψυχολογική δύναμη, σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα στο παρόν! Πιθανόν να νιώσεις αγανάκτηση με ορισμένα θέματα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε εκείνες!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ καλό μήνα! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πολύ πιθανόν να πλήξει αρκετά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Η συγκεκριμένη όψη, ενδεχομένως μάλιστα, να φέρει μέχρι και οριστικές και ισχυρές ρήξεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ καλό μήνα! Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και εξάντληση! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, σε αναγκάζει να βρεις πρακτικές και σοφές λύσεις και κυρίως να οργανωθείς, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη καλό μήνα! Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πλήττονται προσωπικές επιδιώξεις, αυτοπεποίθησή, προβολή του εαυτού σου, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και προσπάθησε να αποβάλλεις έπαρση, διατηρώντας την ταπεινότητα σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε καλό μήνα! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ! Ενδεχομένως να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι! Πρέπει οπωσδήποτε, να παραμείνεις έντιμος, συγκροτημένος, ώριμος, προσγειωμένος, ολιγαρκής και λογικός, αν δεν θες δυσκολίες και ρήξεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή στον επικοινωνιακό τομέα, όπως και σε κάθε μετακίνηση σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, απότομος, αγενής, ριψοκίνδυνος, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός στα λόγια σου, αλλά ούτε και απρόσεχτος σε μετακινήσεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ καλό μήνα! Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των αξιών σου! Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που θα έχεις με την σημερινή όψη, θα σε αναγκάσουν να κρατήσεις όρθιες τις βάσεις που τόσο καιρό έχτιζες!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share