Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αναστάτωση σε 4 ζώδια

Δώστε βάση!

30 Ιουνίου 2022 14:27
Προειδοποίηση από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αναστάτωση σε 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου είναι η τελευταία του, καθώς η Σελήνη τις απογευματινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη. Οι δυο πλανήτες είναι σε τετράγωνο που θα κορυφωθεί το Σάββατο και η Σελήνη λειτουργεί ως ενεργοποιητής αυτής της όψης. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας.

Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα όπως καταλαβαίνετε, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε.

Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο από τις 24 ως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share