Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Σωστός Σκρουτζ: Αυτό είναι το πιο τσιγκούνικο ζώδιο που δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό!

Μόνο καβούρια στην τσέπη!

30 Ιουνίου 2022 13:03
Σωστός Σκρουτζ: Αυτό είναι το πιο τσιγκούνικο ζώδιο που δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν μερικά ζώδια που κάνουν τη διαφορά, αλλά όχι για καλό σκοπό. Αυτοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους για την τσιγκουνιά τους.

Ο τσιγκούνης δεν θα βγει από το σπίτι του για να μην χαλάσει λεφτά, δεν θα πάει βόλτα με τους φίλους του, δεν θ' αγοράσει ποτέ δώρο σε κανέναν. Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται αστεία στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους, αλλά κάποια στιγμή και αυτοί φτάνουν στα όριά τους με τη τσιγκουνιά, ειδικά όταν είναι ακριβώς το αντίθετο.

Και μη ξεχνάτε πώς τσιγκούνης στην τσέπη... τσιγκούνης και στα αισθήματα.

Ποιο είναι όμως το πιο τσιγκούνικο ζώδιο;

ταύρος ζώδιο

Ταύρος

Κι όμως, ο Ταύρος είναι πρώτος στην τσιγκουνιά, ειδικά όταν είναι να δώσει για τους άλλους. Όταν θέλει να ξοδέψει χρήματα, το σκέφτεται πάρα πολύ. Κοιτάει τα υπέρ και τα κατά και μάλιστα συχνά ζητάει τη γνώμη όλων πριν σπαταλήσει μέχρι και την τελευταία του δεκάρα.

Φυσικά, είναι από αυτούς που κυνηγάει τις προσφορές.

Ο Ταύρος δεν πετάει ποτέ τα λεφτά του αριστερά και δεξιά.

Επίσης, να γνωρίζετε πώς αν βγείτε ραντεβού με έναν Ταύρο δεν θα σας κεράσει.

Αυτά είναι τα 4 πιο ευφυή ζώδια

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι απλά έξυπνοι, από την άλλη όμως υπάρχουν και εκείνοι που είναι τόσο έξυπνοι που εντυπωσιάζουν τα πλήθη.

Άλλοι χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό, για άλλους έρχεται πιο εύκολα.

​​​​​​​Τ’ άστρα, φαίνεται ότι «βάζουν το χεράκι τους» και σε αυτό τον τομέα. Ποια είναι λοιπόν τα πιο ευφυή ζώδια;

 ευφυή ζώδια

Παρθένος

Παρόλο που ο Παρθένος ξέρει πολλά, μαθαίνει συνεχώς. Θα εκπλαγείς από το πόσο συχνά η ακραία προσοχή του στη λεπτομέρεια, τον βοηθάει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Είναι προσεκτικός και αναλυτικός. Αν θέλει να σε ξεγελάσει ή να σου τη φέρει, θα κάνει τη δουλειά εκ των προτέρων.

Ο Παρθένος είναι γνωστός ως το πιο έξυπνο ζώδιο, οπότε μην τον υποτιμάς. Εάν θέλει να σε ξεπεράσει, θα το κάνει.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τη δημιουργική τους νοημοσύνη, βλέποντας απαντήσεις και λύσεις εκεί που τις χάνουν άλλοι. Μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι όταν τα πράγματα γίνονται τεταμένα.

Δεν θα πάρουν τα πράγματα προσωπικά και θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι Υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι, επομένως είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι πρόκειται να κάνουν στη συνέχεια. Όταν χτυπούν, αυτό που θα συμβεί δεν είναι μόνο απροσδόκητο, αλλά έχει εκτεταμένα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια πολύ εστιασμένη στάση όταν πρόκειται να πάρει κάτι που θέλει. Του αρέσει να βρίσκει σχέδια και τρόπους για να επιτύχει τους στόχους του.

Όντας συναισθηματικά έξυπνος, μπορεί εύκολα να είναι αρκετά χειριστικός ώστε να κάνει τους άλλους να εκτελέσουν τα σχέδιά του.

Ο Σκορπιός μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ ειλικρινής και μπορεί να ξοδεύει πολύ χρόνο στο μυαλό του, σχεδιάζοντας.

Τοξότης

Αν συνομιλήσεις με έναν Τοξότη μπορείς να εντοπίσεις εύκολα την ευφυΐα του. Τείνει να είναι πολύ απλός, έχοντας έντονη αίσθηση του σωστού και του λάθους και είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Εάν κάποιος απειλήσει την αυτοπεποίθηση του, ο Τοξότης μπορεί να αισθανθεί υποχρεωμένος να αποδείξει την πνευματική του ικανότητα.

Μπορεί να προκαλέσει σοκ το γεγονός ότι κάποιος τόσο γοητευτικός και φιλικός είναι επίσης ιδιοφυΐα. Αν θέλει να σε ξεπεράσει, ο Τοξότης μπορεί να το κάνει χωρίς να ιδρώσει. Εκτός και αν είσαι και εσύ Τοξότης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share