Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Έρχονται δυσκολίες

30 Ιουνίου 2022 12:13
Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Δείτε επίσης: Ζώδια: 13 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Ζυγό!

ζώδια ιούλιος άστρα

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούλιο είναι τα εξής:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνει τζιζ

Με τον Άρη στον Ταύρο και 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Δε μιλάμε καν για μετά τις 26, με τον Ερμή στον Λέοντα να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, λόγω όψεων κι εκεί είναι που θα γίνει του... Κουτρούλη ο γάμος και στα επαγγελματικά σου!

ΛΕΩΝ: Χωρίς ανάσα

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, ώσπου κάποια στιγμή να φωνάξεις "όχι άλλο κάρβουνο", αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου προκλητική. Από την άλλη, βέβαια, κι εσύ δε θα είσαι και το "καλύτερο παιδί", αφού προκειμένου να καταφέρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, δε θα υπολογίζεις και πολύ τους άλλους, οπότε λογικό είναι να φουντώσουν οι διαμάχες. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου θα έχεις θέματα και με τη σχέση σου, καθώς το ταίρι σου θα θυμηθεί περσινά ξινά σταφύλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο "αμήν"

Τον Ιούλιο θα αρχίσουν τα όργανα στο περιβάλλον σου και δε θα βρίσκεις ησυχία. Από καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, θα έχεις ένα σωρό, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο. Σαν να μην έφταναν αυτά, θα γίνετε μαλλιοκούβαρα και για περιουσιακά θέματα -κυρίως αν υπάρχει ακίνητο προς διεκδίκηση- θα έχεις και ζημιές στο σπίτι σου, εκτός κι αν αποφασίσεις να το γκρεμίσεις όλο και να το φτιάξεις από την αρχή. Επίσης, παίζει και να αναγκαστείς να βρεις επειγόντως σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, αλλά και θέματα με τη σχέση σου ή ένα άτομο, με το οποίο έχετε έρθει κοντά, καθώς θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις που ενδεχομένως να δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πικρή γεύση

Θα μας ρωτήσεις γιατί είσαι στη λίστα, σίγουρα, όμως κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει. Δεν είναι μόνο ο Άρης, που προκαλεί μια αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενδεχομένως και θέματα με την υγεία σου, εκτός αν βάλεις σκοπό της ζωής σου να αδυνατήσεις ή να "χτίσεις" σώμα, αλλά εσύ του γ' δεκαημέρου, έχεις ανηφόρα να τραβήξεις και με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, που θα δοκιμάσουν τα νεύρα και τις αντοχές σου, ενώ ερωτικά και οικονομικά παίζει να βγεις χαμένος. Μια πικρή γεύση θα πάρεις από την 1η του μήνα, όχι ότι μετά θα ηρεμήσεις κιόλας. Πιθανό είναι και ένα "κέρατο" ή μια απάτη, που είτε δε θα πάρεις αμέσως χαμπάρι είτε θα σου "σφυρίξουν", γύρω στις 14 το οποίο θα οδηγήσει σε διακοπή μια σχέσης ή συνεργασίας.

πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share