Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

«Χαστούκι» από Κώστα Λεφάκη: Δυσάρεστες εξελίξεις για Κριούς, Ζυγούς και 1 ακόμα ζώδιο

Προειδοποίηση από τον αστρολόγο

30 Ιουνίου 2022 09:27
«Χαστούκι» από Κώστα Λεφάκη: Δυσάρεστες εξελίξεις για Κριούς, Ζυγούς και 1 ακόμα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αναστάτωση φέρνει για τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρεται στην πίεση και τις δυσάρεστες εξελίξεις που θα υπάρξουν για Κριούς, Ζυγούς και ένα ακόμα ζώδιο.

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει, ότι αστάθμητοι παράγοντες πρόκειται να μας επηρεάσουν και ορισμένες επιθυμίες θα μείνουν ανεκπλήρωτες, με την Άση Μπήλιου να βλέπει επίσης εξελίξεις.

Κριός

Μην αφήνετε τα θέματα που σας αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Αν νιώσετε ότι μένετε μόνοι ξαφνικά, ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν πορεία πλεύσης ή ότι η οικογένεια επαναστατεί απέναντί σας, μην πεισμώνετε και μην φέρεστε σκληρά.

Ταύρος

Όλα ακολουθούν μια διαδρομή που σας εξυπηρετεί αθέατα! Συνεχίστε τις προσπάθειες που σας βοηθούν να εξελιχτείτε και να κερδίσετε σημαντικές μάχες

Δίδυμοι

Μέρα εξαιρετικά ποικίλη και ενδιαφέρουσα. Προβλέπεται έντονο συναίσθημα αλλά και επιτακτική ανάγκη προάσπισης του ζωτικού σας χώρου, είτε αυτός λέγεται εργασία, είτε προσωπική ζωή.

Λεφάκης ζώδια

Καρκίνος

Το απρόοπτο θα λειτουργήσει αρκετές φορές, τις περισσότερες μάλλον ευχάριστα. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας και υποδεχτείτε την περίοδο εύνοιας που περιμένατε.

Λέων

Είναι κάπως περίεργο για τους περισσότερους από εσάς να είστε αναγκασμένοι να περιμένετε την εξέλιξη σε ζωτικά σας θέματα. Συνήθως είστε εσείς οι οποίοι προκαλείτε την τύχη σας!

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Πράγματι είναι δύσκολο να βγάλετε σαφή συμπεράσματα από την συμπεριφορά των άλλων, είτε στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον

Ζυγός

Οι περισσότερες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να μην συμφωνούν με τις επιθυμίες, ή τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ένα – ένα τα θέματα που σας εκνευρίζουν ή σας ταλαιπωρούν και μην πελαγώνετε όταν τα σκέφτεστε.

Σκορπιός

Είναι μια μέρα αναγκαστικής προσγείωσης στην πραγματικότητα, αλλά δείτε το σαν στάση ανεφοδιασμού των δυνάμεών σας. Προσοχή σε ότι σας εκνευρίζει!

Τοξότης

Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από θέματα που σας αφορούν και αγνοήστε κάποιες προσωρινές αντιξοότητες που σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως

Σιγά – σιγά φαίνεται πως η κατάσταση γύρω σας εξομαλύνεται, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αποκαθίστανται, ενώ τα οικονομικά σας, υποστηρίζονται καλύτερα από το αντικείμενο της εργασίας σας, μόνιμης ή προσωρινής.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά η μέρα φέρνει και χαμόγελα. Μην στερείτε από τους άλλους το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.

Ιχθύες

Μέρα με την ημέρα, πείθεστε όλο και περισσότερο ότι εσείς κινείτε τα νήματα της τύχης σας και από εσάς εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share