Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρίγωνο Ερμή - Κρόνου 1/7: Εφιάλτης για αυτά τα 4 ζώδια!

Πώς θα σε επηρεάσει το τρίγωνο Ερμή Κρόνου την 1η Ιουλίου; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σου!

29 Ιουνίου 2022 22:22
Τρίγωνο Ερμή - Κρόνου 1/7: Εφιάλτης για αυτά τα 4 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, προσφέροντας την ευκαιρία σταθερών αποφάσεων για το μέλλον μας.

Ο Ερμής «δυνατός» από το ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή τον Δίδυμο διψά για επικοινωνία, ταξίδια, επαφές, γνωριμίες και όλα αυτά τα αιτήματα ικανοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ετούτο τον καιρό! Ο Κρόνος έχει επιστρέψει ανάδρομος στον Υδροχόο και «τεστάρει» για να δει αν κατάλαβες τα μαθήματα που σου έδωσε.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Άπλετη τύχη για 3 ζώδια - Οι αλλαγές που θα δουν

Το τρίγωνο Ερμή Κρόνου λοιπόν θα φέρει

  • Σκέψη συγκροτημένη
  • Ωρίμανση αποφάσεων
  • Σταθεροποίηση
  • Συμφωνίες που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο
  • Λύση προβλημάτων
  • Διευθέτηση εκκρεμοτήτων
  • Οργάνωση

Τα ζώδια που δέχονται σήμερα εύνοια είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου 1/7: Εφιάλτης για αυτά τα 4 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Κοινωνικοποιήσου ουσιαστικά και βελτίωσε τις επαφές σου, με όπλο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Εποικοδομητικές μετακινήσεις θα έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα έσοδα σου αυξάνονται χάρη στις δικές σου ουσιαστικές ενέργειες! Ιδανική μέρα για σταθερή οικονομική συμφωνία ή ακόμα και για μία αγορά! Κάποια ουσιαστική ερωτική επιθυμία, πραγματοποιείται!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείς να βελτιώσεις και να δώσεις λύσεις σε όλους τους τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Παλιά λάθη διορθώνονται! Επιτυχία σε σπουδές, έγγραφα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύνεις σημαντικά ζητήματα στα οικονομικά σου και οργανώνεσαι! Λαμβάνεις κάποια νέα που σου προσφέρουν λύση στα προβλήματα που σε ταλάνιζαν

ΛΕΩΝ: Διόρθωσε παλιές προβληματικές φιλικές σχέσεις, με όπλο την επικοινωνία. Κατέκτησε τις προσδοκίες σου και τα όνειρα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ωφέλιμες συμφωνίες και συζητήσεις στην καριέρα, που βελτιώνουν την εικόνα σου, αλλά σου δίνουν και ευκαιρίες για εδραίωση και αναγνώριση!

ΖΥΓΟΣ: Ταξίδια, επαφές και μετακινήσεις θα σου δώσουν αυτό που θες, προκειμένου να πετύχεις υψηλούς στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι συνειδητοποιημένος στην ερωτική σου ζωή και έχεις την πειθώ και την δύναμη να πετύχεις αυτό που θες. Καλή εποχή για οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώνονται κακοτοπιές στη συντροφική ζωή, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Καλή εποχή για νέες ωφέλιμες γνωριμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απέδειξε την αξία σου στον εργασιακό τομέα, ξεκίνησε διατροφή και γενικά ανανέωσε την καθημερινότητα σου!

ΥΡΟΧΟΟΣ: Γερές βάσεις και σιγουριά έρχονται στον αισθηματικό τομέα! Κάνε τώρα ουσιαστικές κινήσεις σε έρωτα και θα πετύχεις!

ΙΧΘΥΣ: Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν λύνονται! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share