Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναστάτωση από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη πίεση για Καρκίνους, Ζυγούς και...

Η ανατροπή από τον αστρολόγο

29 Ιουνίου 2022 09:51
Αναστάτωση από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη πίεση για Καρκίνους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αναστάτωση φέρνει για τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρεται στην πίεση, που θα βιώσουν ορισμένα εξ αυτών, βλέποντας αρκετές δυσκολίες να ορθώνονται μπροστά τους.

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει, ότι αστάθμητοι παράγοντες πρόκειται να μας επηρεάσουν και ορισμένες επιθυμίες θα μείνουν ανεκπλήρωτες, με την Άση Μπήλιου να βλέπει επίσης εξελίξεις.

Κριός

Η εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες.

Ταύρος

Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και από την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά.

Δίδυμοι

Σήμερα ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα. Εξ αιτίας της κατάστασης όμως, θα έχετε σκεφτεί πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη, νέα, οικογενειακή αναστάτωση!

Καρκίνος

Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να δηλώσετε ενδιαφέρον για ότι διαδραματίζεται γύρω σας και χαρακτηρίζεται σαν ευκαιρία για εσάς.

Λέων

Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Προσοχή χρειάζονται τα θέματα στα οποία λειτουργείτε αυθόρμητα, επειδή σας ενθουσιάζουν και μπορεί να σας εκθέτουν στο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, στις επιλογές και στη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν.

Κώστας Λεφάκης ζώδια αναστάτωση

Ζυγός

Η μέρα δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο.

Σκορπιός

Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε, αλλά υποστηρίζετε ακόμα τον εφηβικό σας χαρακτήρα.

Τοξότης

Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, χωρίς όμως να θίξετε άλλες σας κατακτήσεις.

Αιγόκερως

Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία και μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Αισθηματικά φανείτε τολμηροί, αποφασιστικοί και επινοητικοί.

Υδροχόος

Διακρίνετε πότε και που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας. Οικονομικά τα έξοδα προβλέπονται αναγκαία και μην τα φοβηθείτε, αφού προβλέπεται να είστε σε καλύτερη θέση στο μέλλον.

Ιχθύες

Η μέρα φέρνει σχετική αναστάτωση στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε να μην κάνετε σενάρια βασισμένοι στις υποσχέσεις, ή στα δεδομένα του χτες.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share