Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

«SOS» εκπέμπει η Βίκυ Παγιατάκη για την τσέπη τριών ζωδίων - Με την πλάτη στον τοίχο και στα αισθηματικά Παρθένος, Τοξότης και...

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

28 Ιουνίου 2022 14:17
«SOS» εκπέμπει η Βίκυ Παγιατάκη για την τσέπη τριών ζωδίων - Με την πλάτη στον τοίχο και στα αισθηματικά Παρθένος, Τοξότης και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Παρθένους, Τοξότες και άλλο ένα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό είναι το βαθύτερο και σκοτεινότερο μυστικό σας σύμφωνα με το ζώδιο σας

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Κριός: Το τέλος του Ιουνίου απαιτεί υπομονή και προσοχή παντού

Ταύρος: Με περισσότερες επιλογές και δυνατότητες σήμερα

Δίδυμος: Εύνοια σε οικονομικά και αισθηματικά

Καρκίνος: Μη μένετε μόνο στα αρνητικά – Υπάρχουν και θετικά

Λέων: Οργάνωση και σχέδια δράσης παντού

Παρθένος: Ενισχύστε όσο μπορείτε την οικονομική και την αισθηματική ασφάλεια

Ζυγός: Ερμής και Αφροδίτη μάχονται υπέρ σας τον Άρη…

Σκορπιός: Εσείς μπορείτε, αλλά και οι άλλοι βοηθούν

Τοξότης: Δώστε τη σωστή προσοχή σε οικονομικά και σχέσεις

Αιγόκερως: Μη βάλετε πολλά θέματα στο τραπέζι από το απόγευμα

Υδροχόος: Εργασία και υγεία θέλουν τόνωση – Υπάρχει και εύνοια

Ιχθύες: Προσέχουμε πού δίνουμε τα χρήματα, αλλά και τα αισθήματα

Τροχοπέδη από τον Κώστα Λεφάκη: Κίνδυνοι στις επόμενες ώρες για Καρκίνους, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Ο Κώστας Λεφάκης επιχειρεί από τη δική του πλευρά να βάλει ένα «φρένο» σε ορισμένα ζώδια, επισημαίνοντας τους κινδύνους, που μπορεί να ενέχει οποιαδήποτε παρόρμησή τους.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, ο Ερμής έρχεται σε όψη με Ουρανό και ο Άρης με Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει πως το θάρρος μπορεί να φέρει παράτολμη δράση και να οδηγήσει σε ασύμφορα αποτελέσματα, με την Άση Μπήλιου να βλέπει «μαύρες» μέρες.

Κριός

Φανείτε αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας. Θέματα οικογενειακά, προσωπικά και κοινωνικά θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον αλλά καλό θα ήταν να τα παραμερίσετε για χάρη άλλων, πιο πρακτικών και πιο ουσιαστικών.

Ταύρος

Τα οικονομικά και σε δεύτερο λόγο τα προσωπικά σας είναι θέματα που σας προβληματίζουν και σας απασχολούν. Έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας όμως και πρέπει να τον φροντίσετε όσο μπορείτε!

ζωδια-σημερα

Δίδυμοι

Μερικοί από εσάς δείχνετε κουρασμένοι από τις εξελίξεις στην εργασία. Εσείς που έρχεστε σε επαφή με το κοινό, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο και μην ενδίδετε σε αλόγιστες πιέσεις εκ μέρους του.

Καρκίνος

Κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και αυτό σας προβληματίζει όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Κάντε υπομονή και ελέγξτε κάθε εναλλακτική πριν πάρετε δύσκολες και αναπότρεπτες αποφάσεις.

Λέων

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πιστεύετε σε διαβεβαιώσεις από άτομα που δεν ορίζουν τις εξελίξεις. Αναζητήστε βοήθεια από εκείνους που μπορούν να σας την προσφέρουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρθένος

Επηρεάζεστε από την αλλαγή στο κλίμα της εργασίας. Η προσωπική σας ζωή περνά μια φάση αναθεώρησης. Ξεκινήστε άσκηση, ή διατροφή για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Όσο και αν προσπαθείτε, οι άλλοι δεν σκοπεύουν να ταλαιπωρηθούν για να επιτύχουν όσα χρειάζονται. Πάντως αυτά που αφορούν εσάς, είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα συναισθηματική η μέρα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τον ενθουσιασμό που σας φέρνει σε επικίνδυνα νερά. Οικονομικά, συγκρατήστε την καταναλωτική σας διάθεση!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Νέα ενδιαφέροντα σας προκαλούν να αλλάξετε βασικούς τομείς της ζωής σας. Σκεφτείτε πως θέλετε να προχωρήσετε, χωρίς να φανερώσετε τις προθέσεις σας σε άλλους.

Αιγόκερως

Η δημοτικότητά σας αυξάνει στο χώρο που κινείστε επαγγελματικά και κοινωνικά. Αισθηματικά υπάρχει ανανέωση και νέα ενδιαφέροντα από ανθρώπους που μπαίνουν στο οπτικό σας πεδίο.

Υδροχόος

Η οικογένεια σας βοηθά και αναλαμβάνει ευθύνες που σας ανακουφίζουν. Αισθηματικά, είστε εσείς που θα πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει.

Ιχθύες

Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Ψυχολογικά είστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο παρελθόν και μπορείτε τώρα να αναπτύξετε τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share