Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 3 γυναικεία ζώδια που οι άντρες ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ποιες είναι οι ακαταμάχητες υπάρξεις του ζωδιακού;

27 Ιουνίου 2022 21:42
Αυτά είναι τα 3 γυναικεία ζώδια που οι άντρες ερωτεύονται με την πρώτη ματιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Do you believe in love at first time? Η απάντηση είναι #yes αν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

Ποιες είναι οι ακαταμάχητες γυναίκες του ζωδιακού;

Δείτε επίσης: Μοχθηρά και κουτσομπόλικα: Αυτά είναι τα 3 πιο κακιασμένα ζώδια!

ερωτεύσιμα γυναικεία ζώδια

Λέων

Η γυναίκα Λέων είναι ερωτεύσιμη με κάθε ματιά. Και με την πρώτη και με τη δεύτερη και με την τελευταία. Ακόμη κι αν χωρίζει με έναν άντρα εκείνος εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Γιατί; Γιατί Λέων είναι.

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός είναι η Σιδηρά Κυρία του ζωδιακού και αυτό κάνει τους άντρες να τη θαυμάζουν και να την ερωτεύονται γιατί κατά βάθος τους αρέσουν τα δύσκολα.

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος είναι το θηλυκό των άστρων. Έχει το χάρισμα του αισθησιασμού και μόνο αυτή μπορεί να τον αιχμαλωτίσει με τη γυναικεία της φύση με την πρώτη ματιά.

Ποια ζώδια λένε τα περισσότερα ψέματα;

Ταύρος

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αγύριστα κεφάλια και μισούν τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλουν κάτι να γίνει ή να μην γίνει, θα προτιμήσουν και ψέματα να πουν και την αλήθεια να αλλοιώσουν αρκεί να γίνει το δικό τους. Απλά δεν θα είναι η πρώτη τους επιλογή το ψέμα και θα έχουν προσπαθήσει με άλλους τρόπους πρώτα να πείσουν τους άλλους. Όμως, αν δεν το καταφέρουν θα πουν και ψέματα, όχι όμως με τρόπο να βλάψουν τους άλλους ή τέλος πάντων δεν θα είναι αυτός ο σκοπός τους. Μπορεί να πουν ψέματα για να αποφύγουν περιττές συγκρούσεις ή να για να καλύψουν κάποια κουτσουκέλα που έκαναν, καθώς δεν τους αρέσει καθόλου να βρίσκονται στον τάκο και να απολογούνται. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουν το ψέμα αν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν υλικά αγαθά.

Λέων

Λόγω της τεράστιας έπαρσης τους και του γεγονότος ότι θέλουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, μπορεί όταν διηγούνται μια ιστορία που τους αφορά να υπερβάλουν λίγο στον λόγο τους για να προκαλέσουν έκπληξη και θαυμασμό στο κοινό τους. Θα ξεκινήσουν να περιγράψουν κάτι και ίσως στη συνέχεια να το τραβήξουν λίγο από τα μαλλιά για να διασφαλίσουν ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, ιδιαίτερα αν αισθανθούν ότι απειλούνται πως κάποιος άλλος κλέβει την παράσταση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι Λέοντες είναι οι καλύτεροι αφηγητές όλων των εποχών.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού και υπό αυτή την έννοια θεωρούν ότι το ψέμα είναι αναγκαιότητα. Ο λόγος τους είναι παραπλανητικός, ο τρόπος τους γοητευτικός και τα ψέματά τους γίνονται τόσο πιστευτά που και ο Πινόκιο θα κοκκίνιζε από την ντροπή του. Δεν προδίδονται εύκολα και συντηρούν για μεγάλο διάστημα τα ψεύδη τους, έτσι τα θύματα τους δεν συνειδητοποιούν την αλήθεια μέχρι να είναι πολύ αργά… Οι Ζυγοί επιλέγουν το ψέμα έναντι της αλήθειας για πολλούς λόγους, όπως φερ’ ειπείν επειδή βαριούνται να μπουν σε μπελάδες ή γιατί δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των λαθών τους, να φανούν καλύτεροι από ότι είναι, να πάρουν αυτό που θέλουν, να μην πληγώσουν κάποιον. Έτσι, προτιμούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, να πουν ένα παραμύθι, να κατηγορήσουν κάποιον άλλον, για να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα. Βέβαια, η αναποφασιστικότητα που τους χαρακτηρίζει καθιστά δύσκολο για αυτούς να παρακολουθούν τα ψέματα τους με ακρίβεια, καθώς μπορεί να σκεφτούν και κάτι άλλο να συμπληρώσουν και να… εξελίξουν ένα ψέμα που έχουν ήδη πει. Όμως, κάθε ένα από αυτά είναι τόσο πιστευτό όσο και το προηγούμενο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι επίσης ένα συναισθηματικό ζώδιο, το οποίο προβαίνει στο ψέμα για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορεί να φαίνεται αξιόπιστος και υπεύθυνος άνθρωπος, αλλά τα φαινόμενα, στην προκειμένη περίπτωση, απατούν. Είναι ικανός να ξεγελάσει, να κοροϊδέψει, να διαστρεβλώσει γεγονότα, μόνο και μόνο για να μην πάρει πάνω του καμία ευθύνη. Είναι ειδικός στο να διαχειρίζεται καταστάσεις και ανθρώπους και γι’ αυτό θέλει προσοχή όταν τον εμπιστεύεστε. Αναμφίβολα, δεν είναι και ο διάβολος προσωποποιημένος! Αισθάνεται τύψεις, απλώς η φυγοπονία και η ευθυνοφοβία του, τον κάνουν να αγαπά τις εύκολες λύσεις, δηλαδή…το ψέμα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share