Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

"Μαύρο" σαββατοκύριακο από τον Κώστα Λεφάκη - Συναισθηματικές δυσμένειες για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Οι προειδοποιήσεις του αστρολόγου (25/6)

25 Ιουνίου 2022 09:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ερμής σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα φέρνει ατυχήματα, παρεξηγήσεις και εμπόδια, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια ηχεί κόκκινος συναγερμός. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα Σάββατο (25/6).

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Τα πολλά έξοδα εξακολουθούν για τους περισσότερους από εσάς. Επιβεβαιώστε όμως όσα σας διατίθενται και ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά

Ταύρος

Είστε ευχάριστη συντροφιά σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν ο χώρος, οι άνθρωποι και ο τόπος που βρίσκεστε για να εκφράσετε συναισθήματα και δημιουργικά ταλέντα.

Δίδυμοι

Περισσότερο από άλλες φορές βρίσκεστε στο επίκεντρο της συντροφιάς σας. Προσέξτε όμως να αποφύγετε την υπερβολή σε οτιδήποτε μπορεί να κουράσει εσάς, ή τους συνδαιτημόνες σας.

Καρκίνος

Κερδίζετε σε δημοτικότητα και αυτό σας ενθουσιάζει. Η μέρα όμως σας αναγκάζει να ασχοληθείτε πρόσκαιρα και με ένα πρακτικό ζήτημα, το οποίο προκύπτει από κάποια ανάγκη σας.

Λέων

Παρόλη την περίεργη διάθεσή σας σήμερα, έχετε την ψυχραιμία και τη φρόνηση να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας, ούτε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες που καταβάλετε για να βελτιώσετε το προσωπικό και επαγγελματικό σας στάτους.

 'Μαύρο' σαββατοκύριακο από τον Κώστα Λεφάκη - Συναισθημετικές δυσμένειες για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Παρθένος

Η μέρα επιβάλλει άλλους κανόνες στα αισθηματικά σας και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε κατά γράμμα, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Ζυγός

Ενθουσιάζεστε από ειδήσεις και κάνετε σχέδια για το προσωπικό σας μέλλον, χωρίς να σας πτοούν αντιξοότητες και αντιδράσεις του περιβάλλοντός σας, πράγμα σπάνιο για εσάς!

Σκορπιός

Τα αίτια της θετικής σας στάσης απέναντι σε αλλαγές είναι η συναισθηματική σας καταπίεση από εκείνους που έχετε υποστηρίξει στο παρελθόν, αλλά και από την υπερβολική συμμόρφωσή σας στις απαιτήσεις τρίτων.

Τοξότης

Το συναίσθημα αναζητεί διέξοδο κι εσείς είστε πρόθυμοι να το βοηθήσετε να εκτονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Προσέξτε γιατί δεν είστε ιδιαίτερα θωρακισμένοι σήμερα.

Αιγόκερως

Οι σκοπιμότητες και οι επιθυμίες τρίτων, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να ταράξουν τα νερά της ψυχικής σας ηρεμίας, σας αναγκάζουν σε μια αμυντική συμπεριφορά. Άλλο τόσο όμως κι εσείς, γίνεστε αιτία αναστάτωσης στα ήρεμα νερά κάποιου άλλου.

Υδροχόος

Η μέρα σας παρασύρει σε αισθηματικές υπερεκτιμήσεις. Υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας, αλλά ταυτόχρονα διατηρήστε και το μέτρο που σας επιτρέπει να νιώθετε και να παραμένετε αισιόδοξοι.

Ιχθύες

Οι μεγάλες αλλαγές που περιμένετε στα σημαντικά σας θέματα, μπορεί να προετοιμάζονται, αλλά σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό και ρεαλιστικό.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share