Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα 3 ζώδια που μισούν το καλοκαίρι - Η ζέστη μπορεί να τα «τρελάνει»

Δεν την παλεύουν καθόλου

24 Ιουνίου 2022 13:31
Τα 3 ζώδια που μισούν το καλοκαίρι - Η ζέστη μπορεί να τα «τρελάνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Η αγαπημένη εποχή όλων είναι το καλοκαίρι. Ή μήπως όχι; Όταν εσείς απολαμβάνετε τις βουτιές στη θάλασσα, τις απογευματινές βόλτες με παγωτά, τα δροσερά κοκτέιλ κάτω από το φως των άστρων ή τη μεσημεριανή σιέστα του καλοκαιριού, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που φαίνεται να μην το προτιμούν καθόλου.

Δείτε επίσης: Μοχθηρά και κουτσομπόλικα: Αυτά είναι τα 3 πιο κακιασμένα ζώδια!

Η ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα διάφορα έντομα που κάνουν την εμφάνισή τους τούς προκαλούν ένταση, νεύρα και κούραση. Προτιμούν το βουνό και την ησυχία του, παρά τη θάλασσα, τα beach parties και τις βουτιές. Σε αντίθεση με ορισμένα άτομα που δεν αντέχουν καθόλου το κρύο, εκείνοι νιώθουν όμορφα όταν ο καιρός είναι, ας πούμε, δροσερός.

ανεμιστήρας καλοκαίρι

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι «λάτρεις» του χειμώνα;

Ταύρος

Δώστε του χειμερινά σπορ και πάρτε του την ψυχή. Ο Ταύρος αγαπά τον χειμώνα και τη σιγουριά που αυτός προσφέρει, διότι αυτή η εποχή δεν προμηνύει έντονες και μεγάλες αλλαγές ή αστάθεια. Και στη θάλασσα να πάει (αν δεν μπορεί να το αποφύγει) είναι πιθανότερο να βουτήξει μόνο για δροσιστεί και να βγει αμέσως έξω.

Παρθένος

Ο χειμώνας είναι μια εποχή κατά την οποία η Παρθένος βγάζει τον καλύτερό της εαυτό. Το καλοκαίρι αποσυντονίζεται και χάνει εύκολα την προσοχή της. Αυτό δεν τη βοηθά στο να αποδώσει όπως θέλει. Όταν ο καιρός είναι πιο κρύος παραμένει συγκεντρωμένη και ακολουθεί το πρόγραμμά της. Η ζέστη δεν είναι για εκείνη.

Αιγόκερως

Άλλος ένας λάτρης του προγράμματος που δύσκολα νιώθει άνετα το καλοκαίρι. Οι Αιγόκεροι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και το καλοκαίρι δεν τους βοηθά να παραμένουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους. Κάθε χειμώνα βάζει στόχους και οργανώνει τη ζωή του. Αυτή την εποχή μπορεί να τα καταφέρει. Το καλοκαίρι… όχι και τόσο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share